Sărbătoare mare în familia Băsescu. Nepoţica fostului preşedinte va fi botezată duminică VIDEO

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat la România TV că duminică va avea loc botezul Anastasiei, fiica cea mică a Elenei Băsescu

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 19:25
Sărbătoare mare în familia Băsescu. Nepoţica fostului preşedinte va fi botezată duminică VIDEO

„O botezam maine da. Maine o botezam pe piticuta. E sanatoasa. Are 3 luni si nu a racit niciodata. S-a nascut mai robusta, ea s-a nascut cu 3,8 kg”.

Traian Băsescu a subliniat că are o relaţie bună cu cea mai mică nepoţică. „Rade la mine. Fiecare vrea sa o legene sau sa ii dea de mancare. Bietul copilas este prea mic sa suporte. Ii ia bunica dimineata, miercurea sunt la Bogdan. Acum merg la gradinita.

In ultima vreme a devenit mai agitata pe timpul noptii. E un copil foarte frumos. Am 4 nepoţi, doua fetite si doi baietei. Raducu este savantul familiei, el stie tot. Mereu o intreaba pe Ioana”. Fostul preşedinte a subliniat că Anastasia îi seamănâ dintre toţi nepoţii.

Citeşte şi: Elena Băsescu îşi botează fetiţa pe 14 octombrie

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia și Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată.