SĂRBĂTORI 2013. Vrei să pleci în vacanţă, dar nu ai cu cine să laşi copiii? Află cât costă să angajezi o bonă

Dacă vreţi să vă distraţi în noaptea dintre Ani, dar nu aveţi cu cine să vă lăsaţi copiii, puteţi apela la serviciile unei bone. Preţurile sunt variabile în funcţie de nevoile fiecăruia.

RomaniaTV.net
18 dec. 2013, 06:49
SĂRBĂTORI 2013. Vrei să pleci în vacanţă, dar nu ai cu cine să laşi copiii? Află cât costă să angajezi o bonă

Sunteţi de puţin timp părinţi şi nu aveţi cu cine vă lăsa copilul în perioada Sărbătorilor de Iarnă? Agenţiile de recrutare sunt o soluţie dacă doriţi să vă distraţi cu prietenii. Dacă vă hotărâţi să apelaţi la o bonă trebuie să ştiţi că pentru ca bona să stea o oră cu micuţul vostru trebuie să scoateţi din buzunar în jur de 15 lei, pentru o zi întreagă tariful este de 100 de lei, iar pentru ziua de Crăciun sau pentru Revelion, tariful creşte undeva la 200 de lei.

Dacă vreţi să plecaţi într-o minivacanţă nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Puteţi lua bona cu dumneavoastră. Pentru două, trei zile în care bona va însoţi familia veţi plăti în jur de 400-600 de lei.

Aceste preţuri includ toate datoriile unei bone. Mai exact, femeia va avea grija ca micuţul vostru să iasă prin parc, să doarmă, să mănânce la ore fixe, să aibă camera curată şi hăinuţele călcate.

Reprezentaţii agenţiilor spun că cerea este mică şi că mămicile preferă să apeleze la bone pentru perioada de până în sărbători, atunci când se fac pregătirile şi curăţenia generală.

Vezi şi: Destinaţii de lux pentru Noaptea dintre Ani. Vezi cât plătesc românii pentru un Revelion exotic