SARBATORI FERICITE! Cele mai frumoase 10 filme de Crăciun

Bucură-te de Sarbatori Fericite cu cele mai bune filme de Crăciun: vei râde, vei plânge şi vei privi viaţa altfel după ce le vei viziona! Am pregătit pentru tine recomandări de filme de Crăciun de toate felurile, timp să ai să le urmăreşti pe toate în tihnă, alături de cei dragi şi cu cele mai frumoase sentimente!

RomaniaTV.net
24 dec. 2014, 17:42
SARBATORI FERICITE! Cele mai frumoase 10 filme de Crăciun

SARBATORI FERICITE. 1. „Love Actually” (2003)

Pentru romantici am pregătit o recomandare de film de Crăciun care implică mai multe poveşti de dragoste simultane, care se petrec în decorul Sărbătorilor de iarnă şi care te vor face să te amuzi de stângăcia noastră în a ne exprima sentimentele. Urmăreşte-i pe Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley şi alţi actori consacraţi cum îşi găsesc iubirea în cel mai fermecător decor posibil.

SARBATORI FERICITE. 2. „Home Alone” (1990)

De parcă acest film mai are nevoie de prezentare… Ei bine, ”Home Alone” este un film care reuneşte întreaga familie în faţa televizorului în ziua de Crăciun şi care vă va face pe toţi să râdeţi cu lacrimi. Un puşti de doar 8 ani (Macaulay Culkin) este uitat de familie acasă în ziua de Crăciun şi trebuie să îşi păzească locuinţa de cei mai idioţi spărgători de case, interpretaţi cu mult haz de Joe Pesci şi Daniel Stern.

Top 10 filme de dragoste

SARBATORI FERICITE. 3. „Christmas Vacation” (1989)

Farmecul Sărbătorilor de iarnă constă în reuniunile de familie, dar ”Christmas Vacantion” ne arată ce întorsătură urâtă pot lua aceste evenimente. Un film de Crăciun plin de umor şi stereotipuri, în care planurile unei micuţe familii de a petrece Sărbătorile în linişte sunt date peste cap de sosirea unor musafiri mai dificili. Să vedem cum va face faţă capul familiei (Chevy Chase) în acest caz.

SARBATORI FERICITE. 4. „The Santa Clause” (1994)

Iată o situaţie cu care nimeni nu se aşteaptă să se confrunte: l-ai ucis pe Moşu din greşeală şi eşti obligat să îi iei locul. Iar tu, de fel, nu iubeşti deloc Crăciunul, aşadar nu vrei să accepţi misiunea unică. Tim Allen, în rolul corporatistului fără inimă, se transformă fără să vrea în Moş Crăciun într-o comedie de Crăciun de tot râsul.

SARBATORI FERICITE. 5. „Scrooged” (1988)

Bill Murray este un bărbat lipsit de scrupule, un om care găseşte satisfacţie în a le produce necazuri celorlalţi. Din acest motiv, Frank va fi vizitat de în Ajunul Crăciunului de 3 fantome care îl vo învăţa o lecţie…Oare îl vor învăţa minte pe nemilosul mogul sau îşi va contiua actele de cruzime?

Filme de comedie pe care trebuie sa le vezi

SARBATORI FERICITE. 6. „Bad Santa” (2003)

Dacă nu ştiai, nu toţi Moşii sunt buni, unii dintre ei au chiar intenţii necurate. Din fericire, Spiritul Crăciunului îl va ajuta şi pe infractorul nostru, interpretat de Billy Bob Thorton, să se schimbe şi să îi ajute pe cei din jur, mai exact pe un puşti grăsun fără apărare. Oare doar în filmele de Crăciun se schimbă oamenii în bine?

Iata Cele mai frumoase 10 filme de Craciun pe cosmopolitan.ro