SĂRBĂTORI FERICITE pentru Gigi Becali! Agenţii de pază au intervenit în forţă la vila din Pipera VIDEO

Peste 100 de colindători s-au adunat în marţi dimineaţă în faţa vilei lui Gigi Becali din Pipera pentru a-i ura SĂRBĂTORI FERICITE familiei acestuia.

RomaniaTV.net
24 dec. 2013, 08:48
SĂRBĂTORI FERICITE pentru Gigi Becali! Agenţii de pază au intervenit în forţă la vila din Pipera VIDEO

Înarmaţi cu fluiere, tobe şi costume populare, colindătorii speră să nu plece cu mâna goală din Pipera, unde s-au strând pentru a-i ura SĂRBĂTORI FERICITE familiei lui Becali. Agenţii de pază angajaţi de familia latifundiarului nu le-au permis însă colindătorilor să se apropie de casă.

Gigi Becali face acte de caritate din închisoare: Dă o casă de Crăciun unei familii nevoiaşe VIDEO

Cincisprezece persoane au rămas pe drumuri în prag de sărbători, după ce locuinţa improvizată pe care o construiseră pe un teren din Capitală a luat foc în noaptea de duminică spre luni. Gigi Becali a aflat la România TVde necazul acestei familii şi a decis să le ofere o mână de ajutor.

Gigi Becali dăruieşte o casă de Crăciun. Impresionat de drama unei familii din Bucureşti care a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu, latifundiarul a aranjat să-i mute pe cei 15 membri ai familiei într-o casă plătită de el

În casă locuiau trei adulţi şi 12 copii, care acum au rămas pe drumuri în urma incendiului. Femeia spune că îşi construiseră locuinţa abuziv, dar că vreme de 10 ani nu au avut probleme.

Tragedia lor l-a impresionat pe Gigi Becali, care a hotărât să-i ajute pe oameni să stea într-o casă decentă măcar pe perioada iernii. În plus, vor primi tot ce au nevoie pentru masa de sărbători.

„Să-i dea Dumnezeu, să iasă mai repede, că e un om bun, care merită să stea afară. Multă sănătate îi doresc şi să vină acasă cât mai repede. Mai rău e pentru dânsul că e acolo, decât pentru noi că ne-a luat foc casa. Noi locuiam aici abuziv, dar locuiesc de 10 ani, liniştită, cu nepoţeii. Nu am vrut averi, am vrut doar să stăm liniştiţi. Nu ştim cum s-a întâmplat. Poate cineva a vrut să ne facă rău, poate e de la soba noastră”, a povestit femeia care s-a trezit cu copiii în stradă din cauza incendiului care a distrus toată agoniseala.