SĂRBĂTORI FERICITE! Moş Crăciun a ajuns în oraş. SĂRBĂTORI FERICITE DE LA GOOGLE!

SĂRBĂTORI FERICITE! Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a ajuns în oraş. Google şi-a modificat logo-ul pentru a doua zi consecutiv. SĂRBĂTORI FERICITE! pentru utilizatorii de la oraş. 

RomaniaTV.net
25 dec. 2013, 08:44
SĂRBĂTORI FERICITE! Moş Crăciun a ajuns în oraş. SĂRBĂTORI FERICITE DE LA GOOGLE!

SĂRBĂTORI FERICITE! La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului, potrivit Mediafax.

SĂRBĂTORI FERICITE DE LA GOOGLE ŞI PE 25 decembrie. De data aceasta, sania lui Moş Craciun este un autobuz, iar peisajul este unul urban în logo-ul Google.

Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare Google, marţi, în ajunul Crăciunului.â

Noul logo pare că este o felicitare de Crăciun, în partea de jos a acesteia fiind scris cuvântul „Google”. Desenul mai cuprinde o imagine de iarnă cu trei copaci în fundal, în timp ce în centrul desenului apare o sanie trasă de un cal, iar în sanie se află doi copii.

Google îşi schimbă logo-ul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

În ajunul Crăciunului, copiii merg cu colindul și cu Steaua, pentru a vesti nașterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând „Steaua sus răsare” şi „Bună dimineața la Moș Ajun!” şi alte cântece, şi sunt răsplătiți de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri și bani.

SARBATORI FERICITE DE LA GOOGLE. CRACIUN FERICIT DE LA GOOGLE! Motorul de cautare şi-a schimbat logo-ul cu ocazia sarbatorilor 2013.  

GOOGLE România şi-a schimbat, marţi, logoul, pentru a le ura românilor ”Sărbători fericite”.

Logoul GOOGLE de marţi afişează un peisaj de iarnă, în care o sanie cu doi copii este trasă de un cal.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează de peste 2.000 de ani naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

Primii creştini nu celebrau naşterea lui Iisus pe 25 decembrie, considerând că aceasta a avut loc în luna septembrie, odată cu Ros Hashana (sărbătoare din calendarul iudaic).

În anul 264, Saturnaliile au căzut pe 25 decembrie şi împăratul roman Aurelian a proclamat această dată „Natalis Solis Invicti”, festivalul naşterii invincibilului Soare.

În anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima dată oficial data naşterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.

Google îşi modifică frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalităţi.

Sarbatori fericite!
Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez multa sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor alaturi de traditionalul „LA MULTI ANI!”. 

SARBATORI FERICITE! Zapada, brazii luminosi, colindele dau farmec Craciunului. Fie ca acest moment sa-l intampinati cu dragoste si caldura. CRACIUN FERICIT!

 
 

SARBATORI FERICITE!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti urez ca Mos Craciun sa nu te uite! LA MULTI ANI
 
La multi ani!Cand ultimele file cad din mii de calendare se aprind stelute albe-n brad cu semne de urare, si toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire permite-mi sa-ti urez si eu la multi ani cu fericire!
 

SARBATORI FERICITE!

Fie ca aceasta iarna minunata sa aduca in sufletul vostru fericire si linistea sufleteasca. Sarbatori fericite!
 
 

SARBATORI FERICITE!

Bucuria si caldura Sfintelor Sarbatori ale Craciunului sa te insoteasca de-a lungul Noului An si renasca speranta de mai bine! LA MULTI ANI!!!
 

SARBATORI FERICITE!

Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire si bunatate tuturor copiilor din noi.
 
Tot ce va doriti!Sper ca aceste sarbatori sa va lumineze sufletul pentru ca voi toti sa mi-l luminati pe al meu pt doar cu voi totul este mai usor. Iubire in suflete, in trupuri si in tot ceea ce va inconjoara!
Sa aveti parte de un craciun plin de caldura! 

SARBATORI FERICITE!

Celui mai bun prieten un cadou din suflet.Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga.De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta…. si de prieteni.Un Craciun si un … 

SARBATORI FERICITE!

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si …

SĂRBĂTORI FERICITE! Dar ce vă enervează de Sărbători?

Faptul că începe în noiembrie şi durează până prin februarie. Mai ales în magazine şi în calupurile publicitare începe aşa. Iar tendinţa de extindere a perioadei este evidentă. Nu putem fi deloc siguri că, la anul, prin iulie-august, pe deasupra plajelor pline de oameni în chiloţi, nu vor pluti „Leru-i ler” şi „Împodobeşte, mamă, bradul”. În curând, „sărbătorile de iarnă” vor dura tot anul, cu o pauză în aprilie, pentru Paşte, şi în iunie, pentru Ziua Copilului.

Mariah Carrey & George Michael & Fuego & Hruşcă. Aşa de des îi auzim în intervalul de trei luni, alocat de comercianţi „lunii cadourilor”, încât dacă într-o zi am înnebuni şi am pleca la plimbare pe străzi, desculţi, cu o găletuşă în mână şi cu un carton de ouă în cap, cu siguranţă am fredona „Last Christmas, I Gave You My Heart” şi ne-am opri în toate farmaciile să întrebăm „Aveţi globuleţe?”.

Concertele lui Bănică Jr. de la Sala Palatului. Ele sunt, în schimb bune, pentru bolnavii de Alzheimer. Eşti dezorientat şi nu mai ştii când e zi, când e noapte, cum te cheamă şi câţi ani ai? Nu-i nimic, măcar ştii când e Crăciunul, care Crăciun e când are Bănică Jr. concert la Sala Palatului. Şi te mai linişteşti…
Căciuliţele de moş. Dacă ar trebui să mâncăm toate căciuliţele de moş pe care le întâlnim în preajma evenimentului, am sfârşi pe o targă, la spital, dar doar după ce ne-am vomitat toate organele interne. Noroc că nu trebuie decât să le vedem. Dar chiar şi aşa e greu. Scoţi un pui de la congelator să faci o ciorbă şi-ţi stă inima constatând că are căciuliţă de moş. Pui un sul nou de hârtie igienică la toaletă? Are căciuliţă de moş. Scoţi bigudiurile să-ţi pui părul pe moaţe? Au căciuliţe de moş. Totul are căciuliţă de moş. Până şi căciuliţa de moş are, uneori, o căciuliţă de moş peste.

„De Crăciun trebuie să fim mai buni”. Vrei să îi dai un pumn în figură vecinului, care îţi sună a 50-a oară la uşă, beat, în miez de noapte? Trebuie să aştepţi să treacă Crăciunul, pentru că, de Crăciun, oamenii sunt „mai buni” şi nu dau pumni în bot. De Crăciun, oamenii îl invită în casă pe beţiv, îl spală, îl piaptănă, îi pun fundă roşie şi nu se supără atunci când le face pipi pe covor. Dimpotrivă, îi zâmbesc blând, cu bucurie, bunătate şi multă înţelegere, notându-şi în gând ca, după ce trece perioada de maximă bunătate, să-i dea, pe lângă pumnul ăla, şi un bocanc în tibie.

„Hai, mai ia o felie de cozonac!” Nimic nu e mai bun, după alte zece felii de cozonac, decât o felie de cozonac. Mai ales dacă înainte de primele zece au fost şi două felii de tort, nişte sarmale, o fripturică, o sălăţică de boeuf, o piftie, plus vreo şase platouri cu aperitive, toate bine îmbibate cu un minunat carcalete, compus din uischişor, vinişor, bericică şi ce s-o mai găsi pe sfânta şi festiva masă dedicată naşterii lui Hristos. De Crăciun, trebuie să ne îmbuibăm. Asta ne ajută şi să fim mai buni, pentru că, se ştie, mâncarea multă moleşeşte, iar dacă se lasă cu spitalizare pe bază de criză biliară, bunătatea ajunge la apogeu. C-o perfuzie în venă nimeni nu-şi permite să fie altfel decât „pâinea lui Dumnezeu”.

„Fie ca lumina şi căldura să îţi încălzească inima şi Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să îţi aducă numai bucurie alături de cei dragi. Crăciun fericit”. Înmulţeşte asta cu cel puţin 100 şi ai numărul piuiturilor prin care telefonul mobil o să-ţi anunţe că „încă cineva s-a gândit cu drag la tine”. De obicei, acest cineva e ori fosta nevastă a cuiva cu care ai fost coleg acum opt ani (nevastă cu care te-ai intersectat o singură dată, la o petrecere de serviciu), ori un grup misterios de patru persoane, care se semnează Vio, Mircea, Tudorel şi Pufi. După o îndelungă stoarcere a creierilor, îţi aminteşti vag că pe coafeza ta de acum 15 ani o chema Vio. Rezultă logic că Mircea şi Tudorel sunt soţul şi copilul, iar Pufi tre’ să fie câinele, pisica sau hamsterul lor.

Citeşte mai mult pe www.unica.ro

SARBATORI FERICITE cu efort minim: Sfaturile specialiştilor

– O porţie sănătoasă de râs în fiecare zi

S-a demonstrat că râsul eliberează de stres, stimulează circulaţia sangvină, relaxează muşchii, întăreşte sistemul imunitar şi alină durerea, scrie site-ul huffingtonpost.com.

– Practicaţi regulat un sport

Într-un studiu efectuat pe şoareci, cobaii care făcuseră mişcare au arătat un nivel de anxietate mai redus decât ceilalţi, când au primit brusc o baie rece, fapt ce arată că creierul este mai bine pregătit să facă faţă stresului dacă organismul a avut parte de mişcare. Exerciţiile fizice practicate regulat contribuie la relaxare şi îmbunătăţesc tonusul organismului.

– Ascultaţi muzica preferată

Numeroase studii au demonstrat efectele terapeutice ale muzicii, iar dacă, în plus, ascultaţi şi piesele preferate, efectele benefice se dublează. 

–  Evitaţi factorii de stres

Nu vă place aglomeraţia? Atunci nu vă faceţi cumpărăturile de CRĂCIUN sau REVELION sâmbăta după-amiază. Şi, de aici înainte, nu trebuie să vă mai simţiţi vinovaţi pentru faptul că evitaţi persoanele care nu vă sunt simpatice sau că nu faceţi conversaţie cu toţi colegii de birou.

– Gândiţi pozitiv

Exerciţiile de autoliniştire – de exemplu, rostirea unor mantre precum „Totul va fi în ordine” şi „Voi lua acest examen” – reduc anxietatea şi sporesc şansele de reuşită, setând creierul pentru succes.

– Odihniţi-vă suficient

Un program de somn regulat protejează împotriva bolilor de inimă, de cancer şi de alte probleme cronice de sănătate şi vă menţine activ pe parcursul zilei.

– Organizaţi-vă eficient timpul

Planificaţi-vă sarcinile cu atenţie, gândindu-vă cât timp trebuie să acordaţi fiecărui obiectiv, în ordinea priorităţii, şi mai ales nu cedaţi tentaţiei de a pierde timpul pe internet.

– Învăţaţi să spuneţi „nu”

Din când în când, este în ordine să spuneţi nu, pentru a vă asigura că nu vă încărcaţi cu responsabilităţi pe care ştiţi că nu le veţi putea respecta. Fiţi siguri că nu se va supăra nimeni.

– Faceţi o pauză de la telefonul mobil

Nu se va întâmpla nimic dacă nu răspundeţi la toate apelurile, e-mailurile şi mesajele primite pe telefonul mobil. Faceţi un efort conştient şi închideţi-vă telefonul şi computerul pentru o anumită perioadă de timp în fiecare zi.

SARBATORI FERICITE! În general melodiile cântate în limba engleză au prins la public, artişti din Statele Unite ale Americii cunoscând consacrarea pentru cântecele cu MESAJE DE CRĂCIUN. 

  • Eartha Kitt – ”Santa Baby”

  • Andy Williams – ”It’s the most wonderful Time of The Year”

   

  • Dean Martin – ”Let it snow”

 
  • Formaţia Wham! – ”Last Christmas”.

  • Bing Crosby  – ”I’m dreaming of a White Christmas”

  

Frank Sinatra – ”Santa Claus is coming to town”

  • Brenda Lee – ”Rockin’ around the Christmas Tree”

  • John Lennin – „Happy Christmas (War is Over)”

  • Mariah Carey – „All I Want for Christmas is You”

  • Gene Audrey – „Rudolph, The Red Nosed Reindeer”

SARBATORI FERICITE! MESAJE AMUZANTE DE CRĂCIUN

  • E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

  • Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

    Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!
  • E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

  • Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

  • Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

SARBATORI FERICITE! MESAJE CLASICE DE CRĂCIUN

  • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

  • Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. SARBATORI FERICITE!

  • ”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

  • ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

  • ”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

  • ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

  • ”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!

  • ”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !

      • Eşti singur de Crăciun? Iată cum poţi să ai SĂRBĂTORI FERICITE

  • SĂRBĂTORILE POT FI FERICITE şi pentru cei singuri, Luna decembrie este, în general, asociată Sărbătorilor de Iarnă. La rândul lor, sărbătorile din această perioadă sunt asociate cu uniunea, familia, apartenenţa la un grup. Din cauza acestui concept, cei care sunt singuri pot cădea foarte uşor în momente depresive. Psihoterapeutul Alina Plăişeanu, a explicat, pentru RomaniaTV.net, cum poate fi parcursă mult mai uşor această perioadă pentru cei cărora li se amplifică senzaţia de singurătate.

O cauză a accentuării stărilor depresive în preajma Sărbătorilor de Iarnă este stereotipul potrivit căruia această perioadă trebuie petrecută în familie.

„Ni se întâmplă asta pentru că noi avem această imagine creată despre sărbători şi conceptul din spatele Sărbătorilor de Iarnă este că trebuie să fii cu cineva. Dacă ai avea complet o altă gândire despre acest eveniment, atunci probabil nu ar exista reacţiile respective. Singurătatea are mare legătură cu cât de mult e satisfăcută nevoia noastră de contact şi cât de împliniţi ne simţim din punct de vedere al relaţiilor pe care le avem. Senzaţia de singurătate se alimentează în perioada asta pentru că există concepul că de sărbători trebuie să fii în familie. În tot restul timpului e ideal să fii, nu doar în perioada aceasta”, a declarat, pentru RomaniaTV.net, psihoterapeutul Alina Plăişeanu.

În această perioadă este bine să faci ceea ce îţi face plăcere şi să te înconjori de tot ceea ce te face să te simţi bine şi confortabil.

„Dacă tu crezi că sărbătorile sunt un moment de petrecut în familie şi de stat cu prietenii sau în relaţia de cuplu, aş înclina spre apropierea de oricine cu care te simţi confortabil. Dacă îţi vine să îţi suni toţi prietenii şi să-ţi petreci timpul cu ei, fă asta. Dacă îţi vine să rămâi singur, rămâi singur. Oferă-ţi acest timp ţie şi tuturor lucrurilor care ţie îţi fac plăcere, care te fac să te simţi confortabil”, precizează psihologul.

SARBATORI FERICITE: Felicitarea de CRACIUN trimisă de GOOGLE tuturor utilizatorilor

De asemenea, pentru a te elibera de stările depresive, este recomandat să vorbeşti despre ceea ce simţi, despre cum te simţi. Mai mult, nu uita să te bucuri mereu de ceea ce ai deja.

„Uită-te la partea bună a lucrurilor, un fel de focus şi delimitare între ceea ce ţi-ai dori şi ceea ce există deja”, explică Alina Plăişeanu.

Dacă te simţi deprimat pentru că eşti singur de sărbători, gândeşte-te ce este în sufletul celor care îşi petrec fiecare zi din an de unii singuri. Copiii din orfelinate şi bătrânii din azile au o soartă mai tristă ca a ta, aşa că de sărbători, poţi merge să le faci lor o bucuruie. În felul acesta, cu siguranţă, te vei simţi mult mai bine si vei fi mult mai fericit când vei vedea câte zâmbete ai adus pe chipurile unor oameni nevoiaşi.

Totodată, dacă te simţi singur, nu sta închis în casă. Ieşi afară şi mergi să-ţi cauţi un cadou generos.