Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte. „A fost greu să mă obişnuiesc, a fost grea separarea”

Theo Rose a vorbit despre viața personală în podcastul „Vin de-o poveste” prezentat de Radu Țibulcă. Artista a povestit și despre relația cu Alex Leonte.

22 dec. 2022, 15:34
Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte. „A fost greu să mă obişnuiesc, a fost grea separarea”
Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte. "A fost greu să mă obişnuiesc, a fost grea separarea"

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel și abia așteaptă să îl cunoasă pe micuț. Ea și-a dorit să păstreze totul un secret, pentru a fi sigură că bebelușul este în regulă, dar informația a ajuns rapid în atenția publicului.

„Am sunat la doctor și am spus ‘Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente’. La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo proabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat. pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie”, a spus Theo Rose.

Citește și: Bella Santiago se pregăteşte de nuntă: „Vreau să am două rochiţe”. Cine este şi cum arată soţul ei

Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte

Cântăreața a vorbit și despre despărțirea de fostul iubit care s-a întâmplat relativ recent. Ea recunoaște că nu a fost o experiență deloc ușoară.

„Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Dar până aici a fost… (…) Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. (…) Dai un search pe Google și am găsit totul despre noi. Nu mai putem acum să ne ascundem sau să facem ceva. Eu multe lucruri din viața mea le aflu din presă. (…) A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim. (…) Spui unui necunoscut că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă… Așa arată adevărul meu, altul nu e!”, a mai spus Theo.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. „De data asta aflați de la noi” VIDEO

Theo și Anghel Damian vor avea un băiețel

Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului. Artista a postat primele imagini de la petrecerea la care a invitat mai mulţi apropiaţi. Theo Rose şi Anghel Damian au deschis la un moment dat o cutiuță și au apăsat cu putere un buton care se afla în interiorul ei, iar în spatele lor au explodat trei artificii ce au lăsat în urmă un fum albastru, semn că bebelușul este băiat!