Şase cazuri de Covid 19 la campioana CFR Cluj. Reacţie absurdă a lui Sorin Cîrţu

CFR Cluj are probleme serioase, care s-au acutizat în ultimele zile. După ce Alexandru Păun a fost prima persoană din club depistată pozitiv cu COVID-19, numărul celor infectaţi a ajuns la şase, luni dimineaţa.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 07:29
Şase cazuri de Covid 19 la campioana CFR Cluj. Reacţie absurdă a lui Sorin Cîrţu

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, suferă din plin din cauza epidemiei de coronavirus. Cazul lui Adi Păun nu e unul singular. Alți cinci oameni din cadrul echipei au fost depistați pozitiv cu COVID-19, conform informațiilor GSP.ro.

În urma ultimelor teste efectuate, cinci nume de la CFR Cluj au aflat că au coronavirus. În rândul celor infectați nu sunt doar jucători, ci și persoane din staff-ul ardelenilor.

Primul caz de coronavirus de la CFR Cluj a fost depistat sâmbătă, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, când Adi Păun a aflat că s-a infectat cu noul virus. Mijlocașul CFR-ului a fost inițial internat la București, dar, la cererea clubului, va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială.

Nelu Tătaru anunţă suplimentarea numărului de paturi la Terapie Intensivă. „Avem o supraîncărcare” 

Preşedintele Craiovei, Sorin Cîrţu, le-a reproşat celor de la CFR că n-au intrat pe teren cu FCSB, fără a ţine cont de boala lui Păun!  „Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte! Aşa trebuia procedat“, a spus Cîrţu la Telekom Sport.  La acelaşi post, o idee la fel de ridicolă a avut-o şi Ioan Andone. „CFR putea să-l scoată pe Păun din lot, să nu spună nimic, jucau meciul şi se termina“, a afirmat „Fălcosul“, ignorând faptul că un asemenea gest iresponsabil din partea CFR-ului ar fi putut crea o situaţie extrem de periculoasă, atât în lotul clujenilor, cât şi în cel al FCSB-ului.