Şase jandarmi s-au chinuit să prindă o lebădă care voia să ia tramvaiul spre casă VIDEO viral

Șase jandarmi din Arad au fost filmați în timp ce alergau o lebădă rătăcită prin centrul oraşului. Imaginile au devenit virale.

01 feb. 2024, 13:21
Şase jandarmi s-au chinuit să prindă o lebădă care voia să ia tramvaiul spre casă VIDEO viral

Jandarmii arădeni s-au confruntat, miercuri seara, cu o situație mai puțin obișnuită. O lebădă de pe Lacul Pădurice a pornit la plimbare pe Bulevard, fiind nevoie de toată priceperea jandarmilor pentru a o convinge să se întoarcă „acasă.”

Șase jandarmi au fost filmați, în cursul serii de miercuri, în zona Podgoria, în timp ce încercau să convingă una dintre lebedele care și-au stabilit „domiciliul” pe Lacul Pădurice, să se întoarcă acasă.

Celebrele berze din Răcari, urmărite pe internet, au un pui: „Avem și o nepoțică. Pas cu pas spre independență”
Fie în căutarea hranei, fie din simplă curiozitate, lebăda a pornit-o la pas pe Bulevard, ajungând pe liniile de tramvai. Din fericire, aceasta s-a întâlnit cu patrula Jandarmeriei Arad, care a reușit în cele din urmă să o conducă spre „casă”.

Imaginile au făcut deliciul internauților, care s-au amuzat pe seama jandarmilor arădeni, prinși în această misiune.

„Lacul Lebedelor nu este pe linia de tramvai. Desigur, situația poate fi amuzantă la prima vedere – șase jandarmi alungând o lebădă. Deși, în prima instanță, aceasta poate părea o poveste amuzantă, adevărul este că maiestuoasa pasăre se afla în pericol de a fi accidentată, fiind total dezorientată în mijlocul orașului. Lebăda, în căutare de hrană, speriată și rătăcită pe liniile de tramvai a fost ghidată în siguranță spre lacul Pădurice. Gestul colegilor noștri ne amintește că orice ființă, indiferent de specie, merită tratată cu grijă, respect și dragoste”, a transmis Jandarmeria Arad, citată de aradon.ro.


Nu este pentru prima dată când una dintre lebede pleacă la plimbare. În urmă cu o săptămână, aceasta a fost recuperată din zona Gării centrale și repusă pe lac.

Imaginile au făcut deliciul internauților, care s-au amuzat pe seama jandarmilor arădeni, prinși în această misiune.

Citeşte şi
A murit Yogi de la Zărnești, al doilea cel mai bătrân urs din lume, la 43 de ani: „Avea mai mereu nevoie de calmante de durere”