Șase pacienți infectați cu COVID au murit într-un mod TRAGIC

O defecțiune a sistemului de oxigenare dintr-un spital din Iordania a dus la decesul a șase pacienți infectați cu coronaviurs.

13 mart. 2021, 15:57
Șase pacienți infectați cu COVID au murit într-un mod TRAGIC

Șase pacienți infectați cu COVID au murit din cauza unei probleme la sistemul de oxigenare dintr-un spital din Iordania, relatează Reuters. Momentan, nu se știe cauza exactă a acestei defecțiuni în secția de terapie intensivă, unitatea de maternitate și în mai multe secții COVID a spitalului guvernamental Salt, la vest de capitala Amman.

Ministrul Sănătății din Iordania a vizitat recent spital și  s-a întâlnit cu personalul, în timp ce forţele de securitate au înconjurat zona pentru a preveni probleme între rudele pacienţilor.

Citește și: O catastrofă mai mare decât Covidul face ravagii în toată lumea. Avertismentul ONU

Șase pacienți infectați cu COVID au murit din cauza unei probleme la sistemul de oxigenare. Iordania se confruntă cu o creştere a infecţiilor COVID-19 atribuite în principal transmiterii rapide a variantei britanice a virusului. Autoritățile au anunțat măsuri mult mai reduce pentru a reduce răspândirea infecției în rândul populației și a impus un lockdown complet în ziua de vineri.

George Maior, propus ambasador în Iordania

George Maior, fost director al SRI, este propus pentru a fi numit ambasador în Regatul Haşemit al Iordaniei. Postul de ambasador la Washington, pe care l-a ocupat până recent, ar urma să fie preluat de consilierul prezidențial Andrei Muraru în Statele Unite ale Americii.

După ce a fost rechemat din funcţia de ambasador în Statele Unite, George Maior îşi va relua activitatea în Amman, capitala Iordaniei. Fostul director al SRI ar urma să reprezinte România din punct de vedere diplomatic în Orientul Apropiat.

Pe 22 februarie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind rechemarea mai multor ambasadori români, între care se numără George Maior – ambasadorul României în Statele Unite ale Americii şi Emil Hurezeanu – ambasadorul României în Germania.

Citește și: Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând în urma ȘASE COPII! Motivul este incredibil