Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând în urma ȘASE COPII! Motivul este incredibil

O mămică de 37 de ani a plecat de acasă brusc, lăsându-și în urmă cei șase copii, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

13 mart. 2021, 14:39
Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând în urma ȘASE COPII! Motivul este incredibil

Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând în urma ȘASE COPII! Incidentul a fost aflat de oamenii legii din Frasin care s-au sesizat în baza unor informații obținute de la oamenii din comuna natală a mamei. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la Domiciliu, părăsindu-și cei șase copii.

Aceasta era temporar unul întreținător al familiei, tatăl fiind plecat la muncă în Anglia. Cel mai mare dintre copii, un băiat de 14 ani, a spus că a fost plecat prin sat, la un prieten, iar mama lui și-a făcut bagajul și a plecat fără a-i spune nimic. Băiatul și-a găsit frații mai mici, cu vârste între 5 și 12 ani, singuri în casă.

Citește și: O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Explicațiile medicilor

Și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând în urma ȘASE COPII!  Apropiații familiei susțin că femia discuta pe rețelele de socializare cu un bărbate și este posibil să fi plecat la acesta. Ca măsură temporară, cei șase copii au fost plasați în grija unei rude. Micuții mai au o sora majoră, în vârstă de 21 de ani, care va avea grijă de aceștia până când se vor rezolva lucrurile.

Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani a primit misiunea de a monitoriza cazul. Conform primelor informații, tatăl și-a luat angajamentul de a reveni de urgență acasă din Anglia, pentru a avea grijă de copii, conform monitorulsv.ro.

O mamă de cvadrupleţi din Iaşi, infectată cu COVID-19. Şi bebeluşii au fost testaţi

O mamă de cvadrupleţi din Iaşi a fost infectată cu COVID-19. Femeia a născut prematur cei patru bebeluşi la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Micuţii, au fost şi ei testaţi şi se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Echipa medicală a Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iaşi a ajutat, marţi, o femeie de 37 de ani, pozitivă la virusul SARS-CoV-2, să aducă pe lume patru copii. Toţi sunt sănătoşi.

Pacienta prezenta infecție cu SARS – CoV- 2, cu trombocitopenie, cât și defect septal atrial operat în antecedente. Echipa de medici obstetricieni, anesteziști și neonatologi au extras prin operație cezariană 4 copii de sex masculin cu greutăți între 1400 și 1800 de grame, care s-au adaptat bine la viața extrauterină.

Citește și: Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Trăia alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale