Șase persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR încărcat cu autoturisme, condus de un bulgar

Şase persoane, printre care şi două minore, au fost rănite, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs pe DN 6, la ieşire din localitatea Cornea, județul Caraş-Severin.

22 aug. 2023, 16:10

Șase persoane, printre care două fete de 7 și 15 ani, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR încărcat cu autoturisme, condus de un cetățean bulgar. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 ani din Dolj, scrie Radio Reșița.

Citește și: Tupeul incredibil al beizadelei drogate! Tânărul se lăuda pe internet cu ce consuma. ”O să faceți foamea cu pateu toată viața”

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 23:40, pe DN6, în localitatea Cornea, județul Caraș-Severin. În mașina condusă de tânărul de 22 de ani se aflau 5 pasageri, toți din Dolj.

„Din primele cercetări, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din judeţul Dolj, conducea un autoturism cu capacitatea de şapte locuri, pe DN 6, la km 406, din direcţia Orşova către Caransebeş, pe un drum în aliniament, a intrat în coliziune lateral-stânga cu un ansamblu de vehicule format din cap-tractor şi semiremorcă, condus din sens opus de un cetăţean bulgar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 22 de ani şi a cinci pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un tânăr de 21 de ani, o tânără de 18 ani, o femeie de 34 de ani şi două minore de 7 şi 15 ani, toţi din judeţul Dolj”, aa transmis IPJ Caraș-Severin.

Citește și: Ioana, cea mai tânără dintre victimele accidentului de la Dorna Candrenilor, Suceava, se ducea la înmormântarea bunicului

Cele şase persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.