Şase suspecţi în scandalul de la Clejani au fost reţinuţi

Un număr de şase persoane bănuite că au fost implicate luni, 2 aprilie, la Clejani, într-un scandal în care s-au folosit şi arme de foc au fost reţinute de poliţiştii giurgiuveni, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

03 apr. 2018, 11:41
Şase suspecţi în scandalul de la Clejani au fost reţinuţi

„În urma conflictului care s-a manifestat luni la Clejani poliţiştii au stabilit că au fost implicate două familii din localitate, iar în timpul altercaţiei s-a folosit o armă cu alice, fiind rănite mai multe persoane care au fost prezentate spre examinare medicului legist. Cu ocazia cercetărilor de la faţa locului au fost ridicate tuburi de cartuşe cu alice şi un autoturism folosit de persoane bănuite că au participat la conflict. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept. În urma audierilor au fost reţinute şase persoane urmând să fie prezentate la Judecătoria Bolintin Vale pentru luarea de măsuri preventive”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Giurgiu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, iar pe raza localităţii Clejani s-a instituit un dispozitiv de menţinere a ordinii publice, care desfăşoară activităţi în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestării de natură a perturba liniştea cetăţenilor.

Menţionăm faptul că, luni, 2 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că la Clejani are loc un conflict în care s-ar folosi şi arme de foc, în urma conflictului trei bărbaţi fiind transportaţi la Spitalul Universitar Bucureşti cu plăgi prin împuşcare.

Citeşte şi Scandal cu focuri de armă la Clejani. Poliţiştii au intervenit de urgenţă VIDEO