Sătenii au împuşcat unul dintre câinii care l-au omorât pe copilul din Suceava

Unul dintre câinii care ar fi atacat copilul de 6 ani din Suceava a fost împuşcat, informează România TV. Sătenii nu au mai aşteptat ajutor din partea autorităţilor. Împreună cu doi pădurari, ei au căutat câinele şi l-au împuşcat. Rezultatele necropsiei arată că micuţul a avut o moarte violentă.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 12:56
Sătenii au împuşcat unul dintre câinii care l-au omorât pe copilul din Suceava

Duminică seară, primarul comunei Dărmăneşti a solicitat de la poliţie şi de la direcţia silvică ajutor pentru a prinde cei trei câini care au provocat decesul copilului. Au plecat în căutarea câinelui şi sătenii revoltaţi de această situaţie.

Câinii au fost reperaţi la marginea pădurii. S-au tras mai multe focuri de armă şi unul dintre câini a fost ucis. Este vorba de câinele mai mare, pe care martorii l-ar fi văzut la faţa locului. S-au luat probe de laborator care vor fi duse la DSV pentru că se bănuieşte că patrupedul ar fi fost bolnav de rabie.

Necropsia a relevat faptul că băiatul a avut parte de o moarte foarte violentă, el decedând din cauza unei hemoragii provocate de muşcăturile din zona gâtului.

În zilele următoare vor fi prinşi si ceilalţi doi câini.

Un copil în vârstă de şase ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacat de câini pe un câmp din satul Călineşti, aparţinând comunei sucevene Dărmăneşti.