Sătul de întârzierile constante ale soţiei, un bărbat a abandonat-o pe aeroport şi a luat singur avionul: „Să se înveţe minte!”

Un cetățean care urma să călătorească cu avionul împreună cu soția sa, a lăsat-o pe femeie în aeroport și s-a îmbarcat de unul singur pentru a-i da o lecție. „Să se învețe minte și să nu mai piardă timpul”, a spus el, explicând că din cauza soției mai pierduseră un zbor în trecut.

14 sept. 2023, 11:25
Sătul de întârzierile constante ale soţiei, un bărbat a abandonat-o pe aeroport şi a luat singur avionul: „Să se înveţe minte!”

Bărbatul, un tată în vârstă de 47 de ani, a povestit pe Reddit întâmplarea, explicând că el și soția lui au o fiică care învață într-o altă țară și că deseori călătoresc cu avionul pentru a o vizita.

„Dar să călătorești cu soția mea nu e chiar cea mai frumoasă experiență”, a transmis bărbatul, care se descrie ca fiind o persoană căreia „îi place să aibă totul organizat și să ajungă la timp acolo unde se pornește”.

Soția, în schimb, este mai degrabă o persoană relaxată, care nu pune mare preţ pe punctualitate.

Penultima oară când s-au pornit la aeroport de unde urmau să zboare spre orașul unde studiază fiica lor, cei doi au pierdut avionul pentru că soția s-a trezit târziu. Astfel, au ratat călătoria și ocazia de a-și vedea fata.

De aceea ultima dată când și-au propus să călătorească, bărbatul era vizibil nervos și anxios, cu teama că scena s-ar fi putut repeta. „Și de această dată a fost o dimineață lungă, în care am stat cu gura pe nevastă-mea ca să se grăbească”, a povestit soțul.

„Din cauza ultimului incident de pe aeroport, când am pierdut avionul, am vrut să fiu sigur că plecăm foarte devreme pentru a nu pierde zborul din nou”, a mai adăugat el.

Călătoria în cauză a inclus o escală cu doar o oră diferență între sosirea și plecarea următorului zbor.

Citeşte şi: Noul virus mortal a făcut primele victime. Este alertă de sănătate în lume, poate urma încă o pandemie

„Noi am coborât din avion la 9:15 iar cealaltă îmbarcare a început la ora 9:40. A fost nevoie de mult timp ca să ajungem la noul terminal și mai aveam 15 minute ca să ne îmbarcăm. Tocmai atunci, soția mea mi-a spus că voia să meargă să bea o cafea.”

Chiar lângă terminalul lor era o cafenea, dar femeia a insistat că vrea să meargă la Starbucks, care era puțin mai departe. „A spus că era timp suficient, eu i-am zis că nu, dar ea nu a înțeles.”, a povestit bărbatul, potrivit publicaţiei Rotalianul.

„Au trecut 15 minute și ea nu se vedea, am sunat-o sperând că e în apropiere, dar nu mi-a răspuns. Cei de la îmbarcare au făcut anunțul să ne prezentăm la avion și atunci am sunat-o din nou de vreo trei ori.

În cele din urmă, la ultimul apel ea a răspuns spunând că era pe drum, că a fost coadă lungă la cafea și a trebuit să aștepte puțin, i-am spus că aproape au terminat cu îmbarcarea și că trebuia să se grăbească.

Am așteptat lângă poartă, dar însoțitorul a spus că va trebui să închidă îmbarcarea în două minute. Am așteptat și am așteptat, dar ea nu a apărut. Însoțitorul m-a întrebat dacă vreau să urc, altfel închidea poarta. Am încercat să-l implor să aștepte câteva minute, dar el a insistat că nu poate. Așa că m-am urcat în avion”.

Imediat după ce s-a îmbarcat, bărbatul a primit un apel de la soție, care îi cerea furioasă să coboare din avion și să aștepte împreună următorul zbor. Însă, el a răspuns că nu ar fi corect să-și lase din nou fiica să-i aștepte și că doar soția ar trebui să-și cumpere un bilet pentru următorul zbor.

A doua zi, când femeia a ajuns la fiica și soțul ei, nu părea deranjată de cele întâmplate, dar de când s-au întors acasă nu a mai vorbit cu el. Bărbatul a întrebat apoi utilizatorii de pe platforma Reddit dacă reacția lui la întârzierile constante ale soției sale a fost excesivă. „Am exagerat oare lăsând-o singură la aeroport?” Majoritatea răspunsurilor au fost în favoarea lui.

Citeşte şi: Un tânăr s-a îmbogăţit într-un an după ce a lucrat în două locuri concomitent: „Principalul dezavantaj a fost lipsa vieții sociale”