Satul în care lumea NU va spune DA la referendum. Există o explicaţie

Cel puţin un sat întreg din judeţul Iaşi îl susţine pe preşedintele suspendat Traian Băsescu. Sătenii din satul Podu Hagiului, comuna Gorban, deşi recunosc că au greutăţi vor spune „NU” la referendum. Motivul este unul cât se poate de întemeiat. Tot satul este rudă cu preşedintele suspendat.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 07:53
Satul în care lumea NU va spune DA la referendum. Există o explicaţie

În satul în care lumea o duce rău, dar totuşi va vota pentru menţinerea în funcţie a preşedintelui suspendat, Traian Băsescu şi-a petrecut o bună parte din copilărie, relatează bzi.ro.

Aici locuiesc unchiul, mătuşa, zeci de veri, dar şi rude mai îndepărtate ale lui Traian Băsescu.

În vârstă de 90 de ani, Mircea Gatu vorbeşte cu seninatate despre omul Traian Băsescu aşa cum l-a cunoscut atunci când în copilărie venea în vacanţe la Podul Hagiului.

Mama lui Traian (Traian Băsescu, n.r.) era din Basarab, judeţul Constanţa, iar Dumitru se trage de prin părţile locului dar a plecat la Constanţa pentru că era ofiţer. Traian venea mai rar pe aici, dar a fost isteţ de mic. E un om cinstit şi a trecut şi el prin multe. Nu le mai ajung banii mafioţilor, de asta toţi îl vor jos acum. Când erau copii, Traian şi Mircea veneau în vacanţă cu tatăl lor câteva zile şi culegeau fructe. Acum, aud în fiecare zi la radio câtă răutate este asupra lui. Dacă nu îl încurca nimeni era printre cei mai buni preşedinţi din Europa”, crede Mircea Gatu, unchiul lui Băsescu.