Saveta Bogdan a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Turda. De ce l-a refuzat: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”

Saveta Bogdan nu a avut noroc în dragoste, decât după o vârstă. Un secret dezvăluit abia acum este că ea, în tinerețe, a fost ceură de soție de însuși Gheorghe Turda, un alt interpret extrem de apreciat de români.

03 dec. 2023, 13:14
Saveta Bogdan a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Turda. De ce l-a refuzat: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”
Saveta Bogdan a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Turda. De ce l-a refuzat: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori, însă, fiind foarte tânără, mariajul s-a destrămat rapid. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, însă, ajungând să fie trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară iubește din nou. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de însuși Gheorghe Turda.

Citește și: Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani: „Înainte de Crăciun o să-mi injectez”

Saveta Bogdan, cerută de soție de Gheorghe Turda

Artista susține că cererea în căsătorie primită de la Gheorghe Turda a venit la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț. Saveta Bogdan recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă nicio legătură amoroasă cu vreun coleg de breaslă.

„Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a spus Saveta Bogdan pentru Playtech.

Simpatica interpretă de muzică populară se mândrește acum cu noua ei relație, însă nu vrea să dezvăluie identitatea partenerului său.

„E o treabă de mulți ani. El nu e în domeniul meu, nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. Eu am luat un premiu de curând de la ambasada Turciei. M-au apreciat mult, le-a plăcut de mine. Și mie mi-a plăcut de un turc și l-am pupat pe obraz. Lumea e drăguță, mă oprește, vorbește cu mine. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: „Vai Saveto, ce populară ești!”. Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem.

Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

În schimb, Gheorghe Turda a ales să își trăiască bătrânețea de unul singur, doar alături de familia sa. După suferința de acum 14 ani, când soția lui a murit, a încercat să iubească din nou, însă nu a avut sorți de izbândă și a hotărât să rămână singur.

„Sunt solo, sunt cu fetele mele, cu nepoții mei. Eu am o relație de familie foarte sănătoasă, iubesc tot ce e frumos pe această lume, mai ales familia. Familia mă înnobilează, toate reușitele de familie. După moartea soției mele, acum 14 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi refac într-un fel viața. Eu am o deviză a vieții de atunci încoace, singurătatea ucide. Am încercat o dată, am încercat de două ori și nu a mers și atunci m-am oprit. Am stopat orice legătură cu presa vis a vis de știrile de prost gust, mi-au atribuit niște lucruri pe care nu le-am făcut. Și chiar din contră, am ajutat oamenii cât am putut pe fiecare și chiar m-au exploatat de bunătatea mea. Mulți colegi de breaslă, de scenă, de cântec, alții mai valoroși, alții mai puțin valoroși. Sigur că m-a afectat sufletește”, a declarat Gheorghe Turda pentru Ciao.ro

Citește și: Saveta Bogdan și-a îndeplinit visul american la 77 de ani. Artista a apărut într-o reclamă peste ocean: „Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie”