Saveta Bogdan a primit un diagnostic îngrijorător. De ce boală suferă artista: „Mă aşteptam ca medicul să stea de vorbă cu mine”

Saveta Bogdan a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Artista a mers la medic pentru un control de rutină, dar ceea ce a urmat a depășit cu mult imaginația ei.

18 dec. 2021, 12:25
Saveta Bogdan a primit un diagnostic îngrijorător. De ce boală suferă artista: „Mă aşteptam ca medicul să stea de vorbă cu mine”

Interpreta bistriţeancă a mărturisit că a plecat extrem de dezamăgită din cabinetul medicului deoarece se aștepta la un diagnostic concret:

Am fost la doctor să fac un control, că am simțit așa o amețeală, un fâsâit în ureche și am vrut să-mi fac un doppler, dar doamna nu a fost extraordinar de explicită, a fost drăguță în felul ei, dar nu a stat să-mi explice mai departe și m-a trimis la medicul de familie. Ea mi-a dat rezultatul, mi l-a pus în mână, și atât. Mi-a pus poza, mi-a făcut mai multe poze și mi le-a pus în brațe să mă duc la medicul de familie.

Citeste si Artistul adorat de Nicolae Ceauşescu şi discriminat de Marioara Murărescu: „Mi-a dat un şut în fund şi am ajuns în Statele Unite ale Americii”

Și eu n-am avut timp să mă duc la medicul de familie, mă simt bine acum, nu mai am pocniturile, cred că a fost o chestiune de tensiune. Poate să zic că m-am dus o dată la doctor și în America, dar nu a fost ceva grav, doar că mă așteptam să-mi explice, să stea de vorbă cu mine, să mă facă să înțeleg, să-mi spună exact’‘, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale după moartea fratelui: „Un abur sub formă de trandafir a venit spre mine”

Recent, Saveta Bogdan a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre momentele cumplite prin care a trecut atunci când și-a pierdut fratele. Artista susţine că a trăit experiențe paranormale după dispariţia acestuia:

Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc. Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. Ah, ah.

Citeste si Casa de la Isverna a lui Petrică Mîţu Stoian, în pericol să se degradeze: „Nepoţii au treabă cu birtul din sat, nu stau să vadă de casă. Se strică dacă nu se dă drumul la căldură, iernile sunt grele şi lungi”

Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă? Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul. A venit un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi, a venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ăsta e frate-miu. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit tata”, a dezvăluit artista.