Saveta Bogdan, abandonată de ziua ei de naștere. Fiica ei e la sute de kilometri distanță: „Mie îmi vine să plâng. E foarte greu să fii singur”

Saveta Bogdan a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani, însă frumosul eveniment a fost umbrit de faptul că a fost abandonată, iar fiica ei este la mare depărtare.

16 ian. 2024, 22:07
Saveta Bogdan, abandonată de ziua ei de naștere. Fiica ei e la sute de kilometri distanță: „Mie îmi vine să plâng. E foarte greu să fii singur”
Saveta Bogdan, abandonată de ziua ei de naștere. Fiica ei e la sute de kilometri distanță: „Mie îmi vine să plâng. E foarte greu să fii singur”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară, iar arta ei a bucurat generații întregi. Aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani, însă ziua ei de naștere nu a fost așa cum și-ar fi dorit, deoarce a petrecut singură, dat fiind că fiica ei se află la mare depărtare.

Cu prilejul aniversării sale, aceasta a mărturisit că simte o anumită melancolie în sufletul său, deoarece fiica ei nu poate fi prezentă în această zi specială. Totuși, găsește alinare în faptul că toți cei dragi s-au gândit la ea și i-au transmis gânduri bune. Saveta a dezvăluit că în zilele următoare va petrece timp alături de cei mai apropiați oameni din viața ei.

Citește și: Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”

„Mie îmi vine să plâng… că fata mea e departe și voi mă răsfățați, tot veniți la mine și mă căutați. Mă mișcă chestiile astea, am așa emoții. E foarte greu să fii singur și e foarte frumos să vină cineva și să-ți bată la ușă”, a mărturisit artista, potrivit Spynews.ro.

Cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital, după o hemoragie suferită la o măsea. Totul s-a întâmplat înainte ca interpreta să meargă la un eveniment la care trebuia să cânte.

„Am avut un necaz cu o măsea. Mi-am scos o măsea acum 10 zile, am mers la restaurant să cânt și m-am spălat pe dinți, după 10 zile am spus să spăl și acea zonă. S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență”, a mărturisit Saveta Bogdan pentru spynews.ro.

Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani. Deși se poate lăuda cu un material genetic bun, artista și-a propus să-și mascheze ridurile de pa față cu ajutorul unor intervenții estetice. Artista și-a făcut deja o listă cu dorințele sale și vrea să le îndeplineasă înainte de Crăciun.

„Am făcut reclame, dar nu m-am înțepat cu acele, că mi-e frică să nu mă zbârcesc după. Dar s-ar putea să fac înainte de Crăciun. Vreau acid în buze, dar vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi”, a dezvăluit Saveta Bogdan pentru Playtech.ro.

Cântăreața a mai dezvăluit că are o rutină de îngrijire simplă și eficientă. În fiecare seară se demachiază complet și înainte de fiecare eveniment public își prepară o mască  facială din ingrediente naturale – un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie.

„Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețele. Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a mai declarat Saveta Bogdan.

Citește și: Rețeta ciorbei de post. Saveta Bogdan a dezvăluit secretul: „Este foarte simplu de făcut, te ajută și la slăbit. O știu de la Benone Sinulescu”