Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale. Ce s-a întâmplat după ce a murit mama artistei: „M-am gândit că o să mor în somn”

Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale pe care le-a trăit. Una dintre ele a avut loc imediat după moartea mamei sale, iar cel de-al doilea are legătură cu fratele artistei, care s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani.

23 apr. 2022, 20:03
Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale. Ce s-a întâmplat după ce a murit mama artistei: „M-am gândit că o să mor în somn”
Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale

Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale. Cântăreaţa de muzică populară este mereu cu zâmbetul pe buze, dar nu a avut o viață ușoară și nu puține au fost momentele grele, care i-au amprentat sufletul. Pierderea mamei a fost unul dintre ele și artista este convinsă că aceasta o veghează de sus.

Citeşte şi: Saveta Bogdan se descurcă tot mai greu cu banii din pensie: „Eu sunt un artist respectat şi iubit, şi nu doar în ţară”

Saveta Bogdan, despre experienţele paranormale

Primul l-am avut cu mama. Era frig în casă și am dat drumul la aerotermă. De oboseală, am adormit și am uitat s-o opresc. Tocmai murise mama și, înainte să adorm, țin minte că m-am gândit: Doamne, dacă adorm, să mă treziți, să nu mor în somn.

Și am auzit o pocnitură așa de mare în ușa încât m-am trezit și am știut imediat că a fost spiritul mamei care m-a ajutat.

Al doilea episod a fost cu fratele meu care a murit acum doi ani. M-am dus la el la spital, dar nu știam că este atât de grav bolnav, pentru că el s-a ascuns de mine, a luat o hepatită de la stomatolog și nu mi-a spus nimic.

Am ajuns la spital, după operația lui, și m-am dus direct la șefa de salon s-o întreb de el. Mi-a spus: Doamna Saveta, trebuie să va pregătiți pentru ce e mai rău, fratele dvs are hepatită B și nu s-a tratat deloc’. Am făcut un șoc pentru că mi-a spus că-n orice zi poate muri. Asta a fost cea mai mare lovitură din viața mea.

Am fost la el într-o vineri. Și sâmbătă dimineață, la ora 9.25, am deschis geamul. Iar pe geam mi-a apărut un abur în formă de petală de trandafir. I-am auzit vocea fratelui meu. Am știut că a murit. Peste 2 minute m-a sunat nepoata mea, de la spital, și mi-a confirmat”, a declarat Saveta Bogdan pentru Fanatik.ro.