Saveta Bogdan i-a aprins o lumânare președintelui rus: Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul!

Saveta Bogdan este îngrozită de războiul care ține cu sufletul la gură o lume întreagă. Cântăreața i-a aprins o lumânare lui Vladimir putin, de fică să nu se extindă luptele violente și la noi.

02 mart. 2022, 19:00
Saveta Bogdan i-a aprins o lumânare președintelui rus:  Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul!

Saveta Bogdan i-a aprins o lumânare președintelui rus. Interpreta de muzică populară, în vârstă de 76 de ani este îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina și se teme că acesta ar putea ajunge și în România. Cântăreața vrea doar pace și se roagă ca tot coșmarul să se încheie în curând.

Saveta Bogdan i-a aprins o lumânare președintelui rus: Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul!

Deși are posibilitate, Saveta Bogdan nu vrea să plece din țară, pentru că nu poate să renunțe, pur și simplu, la munca de o viață pentru cariera de succes.

“Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu-mi am putut închipui că în secolul ăsta or să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi.

Fata mea din America îmi spune ‘mamă, ia-ți bilet de avion și vin-o, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște’.”, a declarat Saveta Bogdan la Star News, la Antena Stars.

Citește și: Dovada că Petrică Mîţu Stoian s-a vaccinat împotriva covid-19: „Am fost primul cântăreţ de muzică populară care s-a vaccinat. Am zis că vreau să mor eu primul în plină glorie”
Aceasta spune că are un festival la finalul lunii iunie și își iubește munca, așa că nu poate pleca atât de ușor din România, chiar dacă se teme foarte tare de ce va face în continuare liderul de la Kremlin.

“Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac.

Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și nu pot așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat.”, a continuat artista.

Citește și: George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care şi-a asumat orientarea sexuală, show-uri incendiare pe TikTok. Cum le imită pe Niculina Stoican şi pe Stana Izbaşa