Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat. Ce cadou i-a făcut de ziua artistei

Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat. Cântăreaţa de muzică populară îşi aniversează ziua de naştere în familie, alături de fratele şi nepoţii ei. Din păcate, iubitul avocat nu va fi alături de ea, pentru că este plecat din ţară, însă i-a dat cadoul în avans.

17 ian. 2022, 11:56
Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat. Ce cadou i-a făcut de ziua artistei

Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat. Chiar dacă a trecut de 70 de ani, artista mărturiseşte că se simte ca la 20, iar asta se datorează poveştii de dragoste pe care o trăieşte.

Cântăreaţa susţine că are o relaţie de ceva vreme cu un avocat, însă nu vrea să îi dezvăluie numele. De ziua ei, bărbatul i-a facut mai multe cadouri.

Citeşte şi: Măsura extremă luată de Saveta Bogdan pentru a face economie la căldură, după ce s-a trezit cu o factură uriaşă: „Sunt vremuri grele, nu mai am cântări. Fata a zis că îmi trimite ea bani”

Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat

Am o varsta frumoasa, trecuta de 70 ani dar ma simt ca la 20 ani. Sunt sanatoasa, sunt bine, lumea ma iubeste… de la 4 dimineata ma suna lumea.

E fratele meu la mine cu fata lui, vecina de la doi. Secretul e sa nu urasti pe nimeni, sa iubesti pe toata lumea si sa ai tot timpul o preocupare. Sa nu te gandesti ca esti singura, aoleo ce fac…

Domnul avocat este plecat in Spania, are maine un proces, lucreaza si afara. A venit zilele trecute, mi-a adus crema, ciorapi, un tus negru de ochi, o floare atat de frumoasa, d-aia scumpa. Mi-a urat multa sanatate, sa fiu alaturi de el, nu neaparat cu acte ca nu mai e ca la tinerete dragostea.”, a declarat Saveta Bogdan pentru Star Popular.

Saveta Bogdan se simte o femeie împlinută, care nu mai are nevoie de nimic. Singurul ei regret a fost că nu a făcut doi copii.

Regret ca nu am mai facut un copil, sa am doi. Fata e plecata in America… m-a sunat de mai multe ori, mi-a urat inca de dimineata. Mi-a cantat si ginerele, mi-a zis: mama, i love you! Ma asteapta sa merg iar la ei. Sa-mi ajute Dumnezeu sa devin si eu bunica.”, a mai spus Saveta Bogdan pentru sursa menţionată mai sus.