Saveta Bogdan se teme să se întoarcă în ţară, din cauza coronavirusului: „Am făcut vaccinul, însă duc grija”

Deşi s-a vaccinat, Saveta Bogdan spune că îi este frică să se întoarcă în România din cauza coronavirusului. Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară se află la fiica ei, în America.

16 oct. 2021, 10:58
Saveta Bogdan se teme să se întoarcă în ţară, din cauza coronavirusului: „Am făcut vaccinul, însă duc grija”

Saveta Bogdan se teme să se întoarcă în ţară, din cauza coronavirusului. Cântăreaţa de muzică populară urmează să se întoarcă din America la sfârşitul lunii octombrie.

Saveta Bogdan se teme să se întoarcă în ţară

Îndrăgita cântăreaţă de muzica populară este speriată de situaţia critică cu care se confrută România, din cauza numărului mare de infectări şi decese provocate de covid-19.

Artista în vârstă de 75 de ani este plecată de câteva luni în Statele Unite la fiica ei şi spune că se teme să se întoarcă în ţară, deşi s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară spune că va reveni în România la sfârşitul lunii octombrie.

„Eu am vaccinul făcut, însă duc grija, dar am înțeles că și dacă ai făcut vaccinul poți să iei acest virus. O să mă întorc acasă la sfârșitul lunii, dar sunt foarte speriată pentru că drumul este de 12 ore.”, a declarat cântăreaţa la Antena Stars.

Artista este hotărâtă să se întoarcă în ţară, deşi fiica sa a rugat-o să rămână la ea până în primăvară.

Citeşte şi Amalia Enache, despre plecarea din România: „E destulă dezamăgire, aș vrea și eu o altfel de clasă politică”

„Am pierdut evenimente, am pierdut spectacole, am pierdut foarte multe. Aveam două nunți luate, aveam și spectacole, aveam și festivaluri, aveam de toate, dar dacă n-am putut din cauza la virusul ăsta, mi-a fost frică. Fata mea îmi spune mereu mamă ai unde sta, ai unde dormi, ai spectacol, stai aici toată iarna și te întorci la primăvară”, a mai spus artista.

Reamintim că până vineri, 15 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.430.475 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.232 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.220.953 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citeşte şi Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. Cine a întrebat-o câți bani a primit să spună că are Covid-19

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.828 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 295 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare, anunţau autorităţile vineri.

În intervalul 14.10.2021 (10:00) – 15.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 365 decese provocate de covid-19.