Scandal cu urlete şi cătuşe în Reşiţa. O femeie a încercat să se sinucidă

Scandal cu urlete și cătușe între o pacientă și echipajul de pe ambulanță din Reșița. Familia femeii a sunat la 112 după ce aceasta a început să țipe și să se comporte violent. Medicii de pe ambulanță au încercat să o calmeze, însă femeia a devenit agresivă. A fost nevoie de intervenția polițiștilor care au încătușat-o, conform România TV.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 11:15
Scandal cu urlete şi cătuşe în Reşiţa. O femeie a încercat să se sinucidă

Scandalul s-a petrecut chiar pe străzile din oraș. Medicii de pe ambulanță au intervenit la o femeie care țipa și era extrem de agresivă. Personalul medical a încecat să o calmeze și să o convigă să meargă la spital. În momentul în care medicii au pus mâna pe ea, femeia a început să devină violentă. A fost nevoie de intervenția echipajului de poliție pentru a o imobiliza.

Citeşte şi: Detalii din răfuiala interlopilor în urma căreia a murit Emi Pian. Tatăl tânărului suspectat de uciderea lui rupe tăcerea

Din spusele oamenilor, se pare că femeia ar fi încercat să se sinucidă.

În cele din urmă, femeia a fost urcată în ambulanță și transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

„În momentul în care a sosit echipajul mixt la fata locului, femeia în cauză era recalcitrantă și agresivă, aceștia încercând și reușind pentru scurt timp să o liniștească și să o convingă să urce în ambulanță. Ulterior, persoana a devenit din nou agresivă încercând chiar să se arunce în fața unei mașini în scop suicidal”, transmit reprezentanții Poliției cărășene, moment surprins pe imaginile atașate, filmate de un utilizator Facebook.