SCANDAL CULINAR. Şi-a bătut soţia şi a dat-o afară din casă pentru că nu i-a făcut de mâncare

Pentru că nu a gătit, o femeie din Blaj a fost ameninţată cu bătaia şi dată afară din casă de concubin. Jandarmii au intervenit la timp, au aplanat scandalul şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

10 feb. 2014, 11:17
SCANDAL CULINAR. Şi-a bătut soţia şi a dat-o afară din casă pentru că nu i-a făcut de mâncare

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 8 februarie, la ora 21.15, în Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112, scrie ziarulunirea.ro. După ce a lucrat toată ziua în pădure, ca tăietor de lemne, Alexandru D. (39 de ani) s-a întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, conform propriilor spuse, şi-a găsit concubina urmărind programele TV.

Întrebată fiind dacă a gătit ceva de mâncare, femeia a răspuns negativ, fapt care a determinat furia bărbatului. Drept urmare, concubina a fost înjurată, ameninţată cu acte de violenţă şi dată afară din casă. Scandalul a continuat în stradă, sub privirile vecinilor, până când unul dintre aceştia, temându-se pentru sănătatea femeii, a chemat jandarmii.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Blaj a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave.