Scandal de proporţii în Dâmboviţa! Doi poliţişti au fost tăiaţi cu coasa de doi cetăţeni

Incident grav în comuna Văcărești, judeţul Dâmbovița. Un polițist a fost tăiat într-o zonă a corpului și alt polițist a rămas fără câteva degete, după ce au fost atacați cu coasa. Polițiștii și-au împușcat agresorii, potrivit Europol.

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 19:32
Scandal de proporţii în Dâmboviţa! Doi poliţişti au fost tăiaţi cu coasa de doi cetăţeni

IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor, spun surse oficiale.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști. Avand în vedere pericolul iminent, unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor.

Citeşte şi: Echipa România TV, atacată cu pietre de socrul Vulpiţei VIDEO

În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție.

Atât agresorii, cât şi poliţiştii, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Citeşte şi: Femeie din Botoşani, violată şi abandonată pe câmp, descoperită după mai multe zile. Autorităţile nu au dat încă de urma agresorului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că România este un stat sigur, iar cetăţenii care respectă legea nu au de ce se teme. În schimb, cei care încalcă legea, „vor suporta rigorile ei”.

„Suntem cu ochii pe voi”, le-a transmis Vela infractorilor. La rândul său, secretarul de stat Bogdan Despescu anunţă acţiuni de amploare pentru combaterea grupărilor.