Scandal de proporţii în Mureş. Patronul unui magazin, pus la pământ de un client fără mască de protecţie

Situația revoltătoare în județul Mureș, unde patronul unui magazin chinezesc a fost lovit după ce i-a cerut unui client să poarte masca de protecție în interior. Întreaga scena a fost filmată de către martori.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 12:43
Scandal de proporţii în Mureş. Patronul unui magazin, pus la pământ de un client fără mască de protecţie

Proprietarul magazinul s-ar fi oferit să îi ofere o mască clientului pentru a-și putea continua cumpărăturile, însă acesta s-a înfuriat și a devenit extrem de dur. Întreaga scena a fost filmată de câțiva martori care au sunat și la numărul de urgență. Clientul agresiv a fost amendat de către oamenii legii.

Citește și: Coadă de ambulanţe la Matei Balş. Mesajul disperat al unui medic: Mai aveţi îndoieli?

Incidentul s a petrecut în orașul Luduș, în județul Mureș. Un bărbat de 37 de ani a intrat în magazinul chinezesc, însă fără mască. Pentru acest motiv, proprietarul și angajatele i-au atras atenția, însă bărbatul l-a lovit pe proprietar și l-a trântit pe jos.

În imaginile filmate de trecători se vede cum administratorul este agresat, apoi făptașul își continuă liniștit drumul.

”I-am zis să pună masca, dar a zis deloc. Am zis „pleacă, pleacă” și a dat în mine. Soția l-a alungat cu coșul” , a declarat dministratorul magazinului.

Clientul s-a ales cu amendă de 2.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Potrivit legii, în magazine purtarea măștii este obligatorie.

De asemenea, polițiștii din Mureș au deschis dosar penal in rem pentru lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.