Scandal de proporţii în PSD! Cătălin Rădulescu a anunţat că dă partidul în judecată fiindcă a fost exclus

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, unul dintre parlamentarii care au absentat, luni, de la votul moțiunii de cenzură, a spus, în direct la România TV, că va da în judecată conducerea partidului pentru că l-a dat exclus.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 16:58
Scandal de proporţii în PSD! Cătălin Rădulescu a anunţat că dă partidul în judecată fiindcă a fost exclus

„Am vorbit cu avocații și ignorarea actelor medicale este infracțiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală. Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecție pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieșit și cu tahicardie”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Liderii social-democrați au decis excluderea din partid a patru parlamentari din cei cinci care au absentat la ședința Parlamentului.

„Au fost excluşi din partid patru parlamentari din cei cinci care au absentat (de la şedinţa Legislativului de luni, în timpul căreia urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură – n.r.)”, au precizat surse din conducerea PSD pentru Mediafax.

Cine sunt parlamentarii care au lipsit de la votul pe moţiune

De la şedinţa de luni au lipsit cinci parlamentari: Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan şi Roxana Paţurcă.

În cazul senatorului Carmen Dan, încă se verifică actele. Fostul ministru de Interne a prezentat, luni seara, la România Tv, documentele din care reiese că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct, acesta fiind motivul pentru care nu a putut participa.

„Toţi cei care trebuie să analizeze situaţia fiecărui parlamentar care astăzi au absentat vor ţine cont de prevederile legale. Cred că aş fi singurul membru de partid care ar fi exclus pentru că respectă legea. N-am făcut altceva decât ce dispune legea”, a declarat Carmen Dan, luni seara, în direct la România TV.