Scandal de zile mari în aeroport! Un pasager a fost dat jos din avion după ce a făcut o poză cu familia:„Una dintre cele mai traumatizante experiențe”

Un bărbat a povestit o experiență extrem de neplăcută de care a avut parte în aeroport. Acestuia i-a fost interzis să mai urce în avion, după ce a făcut o fotografie cu familia sa.

04 apr. 2024, 10:28
Scandal de zile mari în aeroport! Un pasager a fost dat jos din avion după ce a făcut o poză cu familia:„Una dintre cele mai traumatizante experiențe”
Copilul ținut sclav de părinți era „închiriat” pentru 1.000 de lei/lună. Primar: „Ce se întâmplă după ora 4, se întâmplă după ora 4”

Un individ din Australia a relatat că i s-a interzis să urce în avion după ce a făcut o fotografie înainte de îmbarcarea de la Sydney la Brisbane, conform informațiilor de pe News.com.au.

Jimmy Mitchell se afla împreună cu soția sa, Pauline, și cei doi copii ai lor când a scos telefonul pentru a face o poză rapidă cu familia pe scările avionului, în timp ce se pregăteau să urce la bord în zborul de miercuri.

Citește și: Avion militar rusesc, prăbuşit în Marea Neagră. Ar fi fost lovit din greşeală chiar de ruşi VIDEO

Nu a realizat că a fost făcut un anunț prin care se interzicea pasagerilor să utilizeze telefoanele pe asfalt din cauza alimentării avionului. Mitchell, un călător experimentat, a afirmat că purta căști de anulare a zgomotului și că nu a fost informat de anunț decât mai târziu, adăugând că nu existau semne sau instrucțiuni suplimentare privind utilizarea telefoanelor.

Cu toate acestea, a reușit în cele din urmă să se îmbarce în avion, dar a descris incidentul ca fiind una dintre cele mai traumatizante experiențe pe care le-a avut.

Într-un TikTok viral, el a susținut că în timp ce făcea fotografia, un membru al echipajului de cabină l-a numit „idiot”.

„Aceasta este cea mai proastă experiență pe care am avut-o vreodată cu un zbor”, a spus el în clip.

„Încerc să mă urc în avion, fac o fotografie cu copiii mei când, iar când mă urc în avion, doamna mă numește idiot”, a spus el.

După ce l-a confruntat pe membrul personalului, Mitchell susține că i s-a spus că nu va avea voie să se îmbarce în zbor

„M-am întors neîncrezător pentru că eram la jumătatea scărilor în acest moment. Practic, m-am năpustit spre ea și am spus: „Vorbești serios? Cum m-ai numit? Practic spunea „nu poți face fotografii pe asfalt. Dacă ea ar fi spus literalmente altceva, cum ar fi „închideți telefonul”, aș fi făcut-o. Se pare că au făcut un anunț, dar aveam căști cu anulare a zgomotului, mi-a spus Pauline (soția) după fapt – nu am auzit, nu erau notificări despre asta, nu erau semnalizări, nimic”, a povestit bărbatul.

În cele din urmă i s-a permis să se îmbarce în avion.

@themothfamily It takes alot to get me revved up, but verbally abusing me in front of my wife and kids is my limit @Jetstar Australia Update to come once I find out what the heck is going on #jetstar #Australia #themothfamily #fulltimetravelfamily #aussiefamily #travelfamily #familyabroad ♬ original sound – Mitch’s On The Horizon ✈️🏖️

Citește și: Avion cu energie solară, testat în largul coastei Mississippi. Este capabil să zboare în jurul globului fără să se alimenteze