Scandal după ce Edi Văcariu a câştigat iUmor. Fanii sunt revoltaţi şi acuză postul Antena 1: „E prieten cu Bendeac”

Finala sezonului 8 de la iUmor a iscat un scandal imens. Fanii acuză postul Antena 1, deoarece Edi Vacariu, câștigătorul emisiunii, ar fi fost favorizat de către organizatori.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 07:31
Scandal după ce Edi Văcariu a câştigat iUmor. Fanii sunt revoltaţi şi acuză postul Antena 1: „E prieten cu Bendeac”

Internauții au afirmat pe reţelele de socializare că prestația lui Edi Vacariu a fost una ”slabă” și că ”nu merita” să câștige el marele premiu.

Citeşte şi: CASTIGATOR iUMOR 2020. Surpriză uriaşă, într-o finală înregistrată în care votul e live 

Sincer nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți” sau ”Nu merita sa câștige e slab fata de mulți concurenți, oricum juriul acestui show a cam luat-o razna, au început practic sa certe concurenții”, spun internauții.

Un alt mesaj a creat şi mai mare zarvă: ”Doar este prieten cu regizorul și cu Bendeac acest băiat”, mai spun internauții, potrivit Playtech.ro. 

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat special, în care concurenții au încercat din răsputeri să facă un număr cât mai special, pentru a ajunge mai aproape de marele premiu!

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu sunt cei care au fost desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon. Lor li se adaugă Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala din acest sezon și a primit șansa de a-și încerca norocul în finala de sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenți nu au putut veni în România, astfel că își vor prezenta numerele prin videoconferință.

Citeşte şi Drama unei concurente de la iUmor. Mama i-a murit în a doua zi de Paşte, iar tatăl a fost diagnosticat cu demenţă

TImp de 20 de minute, publicul a avut ocazia de-a vota concurentul preferat. După ce ne-am amuzat copios cu senzaționalul număr al invitatului special, George Tănase, fanii au putut afla cine este marele câștigător al sezonului 8 al emisiunii iUmor!

Publicul a decis și iată că Eduard Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor!