Scandal după înmormântarea Ronei Hartner. Ce acuzații aduce sora ei, Rinda Hartner

Rinda Hartner aduce acuzații grave, la doar o zi după înmormântarea iubitei sale surori, Rona Hartner. Pe cine este supărată aceasta.

02 dec. 2023, 13:09
Scandal după înmormântarea Ronei Hartner. Ce acuzații aduce sora ei, Rinda Hartner

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum pe 1 Decembrie. Regretata artistă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu catolic.

Familia, prietenii, dar și două vedete au venit să o conducă. De asemenea, prezent a fost și primul ei soț, tatăl fiicei sale, Rocco Sedano.

Sora artistei, Rinda Hartner, nu s-a declarat deloc încântată de gestul făcut de fostul ei cumnat, precizând că acesta nu a vrut doar să-i fie alături fiicei sale, ci are și alte gânduri ascunse în privința familiei ei.

A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui.

Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu” , a declarat sora Ronei Hartner, pentru click.ro.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Aproximativ 200 de persoane au fost prezente la slujba de înmormântare și au condus-o pe Rona Hartner pe ultimul drum. Totuși, în ceea ce-i privește pe colegii de breaslă ai artistei, au fost prezenți doar doi dintre ei.

Ioana Tufaru a fost prezentă la înmormântare și a dezvăluit că o cunoștea pe artistă de mai bine de 30 de ani. A spus că Rona a ajutat-o foarte mult și a învățat multe lucruri de la ea. De asemenea, prezent a fost și Aurel Pădureanu.

Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta. (…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață”, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

CITESTE SI: Mesajul sfâșietor scris de Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, pe coroana de flori. Cu cine va rămâne fiica actriţei