Mesajul sfâșietor scris de Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, pe coroana de flori. Cu cine va rămâne fiica actriţei

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, la numai, după o perioadă plină de suișuri și coborâșuri în care a suferit de cancer pulmonar. Rona Hartner a fost înmormântată vineri, 1 decembrie, în cimitirul Bellu catolic din Capitală, acolo unde ea și-a dorit să fie adusă și îngropată. În urma artistei a rămas Rita Sumayla, o adolescentă de numai 15 ani, unicul copil al Ronei Hartner.

01 dec. 2023, 23:41
Mesajul sfâșietor scris de Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, pe coroana de flori. Cu cine va rămâne fiica actriţei

Rona Hartner a fost înmormântată. Rita Sumayla, fiica regretatei artiste, este devastată de moartea celei care i-a dat viață. Tânăra a rămas orfană de mamă la doar 15 ani. Tatăl ei, Rocco Sedano, i-a fost alături în aceste momente cumplite.

Semnul divin apărut pe cer la înmormântarea Ronei Hartner: „A fost un model de femeie, un exemplu de credință, o persoană extraordinară”

Regretata actriță și cântăreață Rona Hartner a fost înmormântată astăzi, 1 Decembrie 2023, la Cimitirul Bellu, din Capitală. De dimineață și-au făcut apariția primul soț al artistei, Rocco Sedano, alături de fiica lor, Rita Sumayla. Mai multe imagini de la înmormântare le puteți vedea pe Wowbiz.ro.

Rona Hartner a fost înmormântată la Cimitirul Bellu, din Capitală. Artista a murit joi, 23 noiembrie, după ce s-a luptat cu cancerul, deși ea a reușit să învingă cumplita boală în urmă cu 4 ani, atunci a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar într-un an a reușit să se vindece, din păcate, boala i-a recidivat în acest an și a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. În luna iulie, artista a aflat că viața a pus-o din nou la încercare și că suferă din nou de cancer. Atunci ea a mărturisit că a ținut tratamentul cu strictețe, iar după câteva săptămâni, chimioterapia a început să dea roade, iar medicii i-au spus că s-a vindecar, dar din păcate boala a recidivat rapid și nu s-a mai putut face nimic pentru Rona Hartner.

Artista și-a dat ultima suflare pe patul de spital din Franța, alături de familie.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum de Ziua României. Regretata artistă, înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală

Mesajul sfâșietor scris de Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, pe coroana de flori

Rona Hartner a fost îmbracată în alb și a purtat o coroniță pe cap, iar pe cruce au fost așezate crenguțe de brad, iar pe sicriu au fost lipite poze cu artista. Rinda și Reon, cei doi frați ai Ronei Hartner, au stat tot timpul la căpătâiul artistei. Mama și fiica Ronei Hartner sunt îngenuncheate de durere și nu poate accepta că nu o vor mai vedea niciodată. Mesaje emoționante din partea familiei au fost scrise pe coroanele de flori care au fost așezate pe locul unde se odihnește Rona Hartner.

Citește și Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei

„Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon”.  Mama și fiica artistei au scris un mesaj plin de durere „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica”. „Rona, nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul scris de nepoții artistei.v

Pentru că adolescenta este încă minoră, aceasta va avea nevoie să aibă un tutore până la împlinirea vârstei de 18 ani. ”Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a mărturisit Rinda Hartner, după înmormântarea Ronei Hartner.

”Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul, mama ei era totul epntru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum, noi o să stăm împrejurul ei să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și o să fie înrmomântarea. De abia atunci știm că ies emoțiile la suprafață”, spunea Rinda în emisiunea lui Cristi Brancu în urmă cu câteva zile.