Scandal după parastasul lui Adrian Iovan. Salvatorii au făcut o pomenire separată VIDEO

Cei trei eroi care au ajuns primii la locul tragediei aviatice în care Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa au organizat propriul parastas în memoria victimelor accidentului, după ce nu au participat ieri la comemorarea pilotului. Motivul pentru care au lipsit de la pomenirea de sâmbătă a fost că aceştia nu au vrut să se asocieze cu organizatorii, primarul şi consilierii PDL din Horea, spunând că aceştia vor să îşi asume meritele pentru găsirea epavei.

RomaniaTV.net
23 feb. 2014, 12:21
Scandal după parastasul lui Adrian Iovan. Salvatorii au făcut o pomenire separată VIDEO

Adevăraţii salvatori ai supravieţuitorilor din accidentul aviatic din Apuseni au făcut duminică propriul parastas în memoria lui Adrian Iovan şi a Aurei Ion. La pomenire a participat şi Romaniţa Iovan, fosta soţie a pilotului, alături de prietenii care i-au fost alături şi la parastasul de sâmbătă, organizat pe muntele Pietroasa.

Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

Prezenţa Romaniţei Iovan a fost o surpriză pentru salvatori, care au decis să organizeze un parastas de 40 de zile după ce au primit bani de la Gigi Becali. „Noi am hotărât demult, de când a fost Argentin Todea la Bucureşti, să facem un parastas pentru Aura şi pentru Iovan cu banii de la Gigi Becali. Aura a venit peste doi kilometri pe braţele noastre şi am fost foarte legaţi de ea. Nu am mers la parastasul de pe munte că am hotărât să facem aici, la biserică, şi să nu mergem şi acolo, şi aici”, a spus Gheorghe Trif, unul dintre salvatori.

Gest ULUITOR făcut de Romaniţa Iovan la locul morţii lui ADRIAN IOVAN. Ce i-a trimis Albert tatălui său FOTO

După slujba de la biserică s-a organizat o masă cu cozonac, prăjituri, vin şi ţuică, pentru a fi omeniţi toţi cei care au venit să aprindă o lumânare şi să se roage pentru sufletele regretaţilor Aura Ion şi Adrian Iovan.