Scandal imens în showbiz: cum l-a exclus Cătălin Măruţă pe Kamara de la Survivor All Stars

Survivor All Stars a debutat cu noi reguli și un grup de participanţi selectat dintre cei mai motivați concurenți. Cu toate acestea, Kamara nu mai face parte din echipa Faimoșilor, iar motivul acestei excluderi pare să fie un incident controversat petrecut în trecut pe platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

18 ian. 2024, 20:05
Scandal imens în showbiz: cum l-a exclus Cătălin Măruţă pe Kamara de la Survivor All Stars
Scandal imens în showbiz: cum l-a exclus Cătălin Măruţă pe Kamara de la Survivor All Stars

Scandal imens în showbiz: cum l-a exclus Cătălin Măruţă pe Kamara de la Survivor All Stars. Incidentul a lăsat urme adânci în relația cu producătorii show-ului de la Pro TV, iar acum Kamara privește competiția de acasă.

Citeşte şi: Kanal D este gata să îngroape definitiv PRO TV! Cum plănuiește Dogan Media să fure toată audiența de la „Survivor România All Stars”

Scandalul a avut loc într-o ediție a emisiunii lui Cătălin Măruță, când Kamara a avut un schimb aprins de replici cu luptătorul Cristi Mitrea, fost concurent de la Survivor România. Discuția a escaladat într-un conflict deschis, iar Kamara și-a exprimat nemulțumirea față de opinia subiectivă a lui Cristi Mitrea, folosind și cuvinte jignitoare. Această atitudine controversată pare să fi avut repercusiuni asupra participării sale în noul sezon al Survivor.

„Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști? Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine?”, i-a spus Kamara lui Cristi Mitrea.

Citeşte şi: Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Cine plecă acasă din tabăra Faimoșilor după ce au pierdut imunitate

Despre absența sa din competiție, Kamara a declarat că nu a refuzat participarea și că ar fi dorit să fie prezent în Republica Dominicană. Cu toate acestea, artistul susține că decizia de a nu fi selectat a fost luată de către producătorii emisiunii de la Pro TV.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Îmi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări”, a spus Kamara pentru Cancan.