Scandal IMENS la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Drama URIAŞĂ a lui YAYA TOURE

Mijlocaşul ivorian Yaya Toure şi-a acuzat clubul Manchester City de lipsă de compasiune, când nu i-a permis să-şi vadă fratele, care era pe moarte din cauza unui cancer. Yaya Toure participă cu naţionala ţării sale la Campionatul Mondial de fotbal 2014.

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 12:46
Scandal IMENS la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Drama URIAŞĂ a lui YAYA TOURE

Ibrahim Toure a decedat la doar 28 de ani, joia trecută, la Manchester, în timp ce ceilalţi doi fraţi ai săi, Yaya şi Kolo erau, în Brazilia la Campionatul Mondial de fotbal 2014.

„La finalul sezonului, am vrut să stau 4-5 zile cu fratele meu, înainte de a pleca în pregătire cu Cote d’Ivoire. Dar City nu a vrut să-mi acorde acele zile. Am fost să celebrez titlul la Abu Dhabi, în timp ce fratele meu era pe moarte în patul său. Din fericire, Kolo a fost acolo. Apoi am regretat că nu am insistat”, a scris Yaya Toure într-un articol din revista France Football.

Campioana Angliei a anunţat că nu va comenta remarcile făcute de mijlocaşul său de 31 ani.

Yaya Toure are o relaţie complicată cu City, iar agentul său anunţa înainte de Campionatul Mondial de fotbal 2014 că fotbalistul ar putea părăsi clubul din cauza modului indiferent în care a fost tratată ziua sa de naştere.