Scandal imens la FCSB. Mihai Stoica, în lacrimi din cauza ultimei decizii a lui Gigi Becali

Mihai Stoica a declarat, joi, că i-au dat lacrimile de emoţie după ce Gigi Becali l-a preferat pe Mihai Teja în detrimentul lui Dan Alexa ca antrenor al celor de la FCSB.

27 dec. 2018, 14:24
Scandal imens la FCSB. Mihai Stoica, în lacrimi din cauza ultimei decizii a lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că nu ar fi putut lucra cu Dan Alexa, un apropiat al familiei Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf.

„Eu nu înţelegeam ce-l recomanda pe Alexa ca să ajungă la noi, pentru că la momentul ăsta pe Teja îl recomandă jocul prestat de Gaz Metan. Când mi-a spus Gigi Becali că nu va veni Alexa, i-am spus: ce să zic, sunt chiar emoţionat, mi-au dat lacrimile! Pentru că asta e realitatea. Nu aveam niciun fel de problemă şi chiar nu înţeleg de unde a zis Alexa că aş fi avut o problemă cu el. De unde? Îl cunosc pe Alexa de când era junior. Îmi place mult ca om, îl cunosc ca om, dar asta nu are nicio legătură cu antrenoratul. E foarte complicat să lucrezi cu cineva cu care ai probleme din prima zi. Şi înţeleg că din partea lui era incompatibilitate. Atunci era o problemă, eram forţat să lucrez într-un mediu care nu-mi plăcea. Şi normal că m-am bucurat”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Gigi Becali, atac devastator la Mihai Stoica: „MM s-a conformat, nu a spus săracul nimic”

Gigi Becali a declarat, joi, în conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Mihai Teja, că directorul sportiv Mihai Stoica a plâns de bucurie că nu l-a numit pe Dan Alexa antrenor la FCSB: „Dan Alexa mi-a spus că vrea să aibă legătură directă cu mine, nu a spus că nu vrea să aibă de-a face cu MM. Ne-am despărţit prieteneşte. Când am spus că îl pun pe Mihai Teja, MM a spus că plânge de bucurie şi mi-am dat seama că nu îl vrea pe Alexa”.

Dan Alexa a mai oferit o declarație dură la adresa directorului sportiv de la FCSB.

„Dică este antrenorul pe care l-a inventat MM, dar dacă la mijlocul drumului te lasă când îţi este greu, e dificil să vorbim atunci de o colaborare. Dacă era un om în care să am încredere era altceva, MM are un statut la Steaua, ştiam că nu mă vrea, de ce să îmi complic viaţa de la început”, a spus Dan Alexa.