Scandal imens provocat de un fotbalist de la CFR CLUJ. A fost prins BĂUT la volan după ce şi-a AGRESAT SOŢIA

Paulo Vinicius (35 de ani), fundașul celor de la CFR Cluj, și-a agresat soția vineri noaptea. Femeia a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de Poliție a venit la domiciliul fotbalistului. Acesta plecase, dar a fost prins mai târziu, în timp ce conducea băut!

13 apr. 2020, 14:20
Scandal imens provocat de un fotbalist de la CFR CLUJ. A fost prins BĂUT la volan după ce şi-a AGRESAT SOŢIA

Paulo Vinicius are probleme serioase cu legea după ce și-ar agresat soția și ar fi fost prins conducând băut. Conform Fanatik, brazilianul și-a agresat soția vineri noaptea, aceasta simțindu-se nevoită să apeleze 112 pentru ajutor. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la domiciliul jucătorului, însă acesta plecase de acasă cu mașina, deși consumase alcool. Fotbalistul a fost prins de un echipaj de poliție în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca şi a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Daniel Pancu, prin băut la volan, a fost condamnat la 10 luni de închisoare

Polițiștii i-au reținut permisul lui Paulo Vinicius, care riscă și dosar penal pentru violență în familie.

Paulo Vinicius evoluează la CFR Cluj din iulie 2017, când a fost adus liber de contract de la Apollon Limassol. Contractul acestuia expiră în această vară, iar oficialii clubului nu i-au propus încă prelungirea.

Florin Prunea, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a condus BĂUT. Ce alcoolemie avea când a fost prins de POLIŢIE

„La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu.

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, este comunicatul Poliţiei.