Scandal în Baia Mare. Un şofer beat a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest VIDEO

Un şofer beat a făcut scandal într-o intersecţie din Baia Mare. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a refuzat să se legitimeze şi să-i fie verificată alcoolemia, asta după ce a provocat un accident de circulaţie. După un întreg scandal în plină stradă, poliţiştii au reuşit să-l încătuşeze.

RomaniaTV.net
16 mart. 2012, 12:47
Scandal în Baia Mare. Un şofer beat a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest VIDEO

Incidentul a avut loc, vineri, pe Bulevardul Traian din Baia Mare. Şoferul beat a lovit din spate o maşină care oprise la trecerea de pietoni. Pentru că în maşina şoferului beat s-au deschis airbegurile, martorii la accident au crezut că acesta este lovit şi l-au ajutat să iasă din maşină. Odată scos din autovehicul, oamenii şi-au dat seamă că bărbatul era băut.

Între timp, la faţa locului a sosit un echipaj de poliţie. Bărbatul beat a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest, motiv pentru care poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la spital pentru prelevarea probelor biologice. Odată ajuns la spital, şoferul a refuzat să i se recolteze probele, iar oamenii legii l-au dus la secţia de poliţie, unde i s-a întocmi dosar penal.