Scandal în Capitală! Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, fugărită de protestatari

Scandal în plină stradă cu Clotilde Armand, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1. Aflată la o acțiune de campanie, aceasta este gonită în plină stradă de liderii protestatarilor, conform România TV.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 12:21
Scandal în Capitală! Clotilde Armand, candidata USR-PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, fugărită de protestatari

Mai mulți protestatari, printre care și Oana Lovin, i-au cerut candidatei USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei să plece din stradă. Clotilde Armand se afla o acțiune de campanie în Piața Universității din Capitală.

Citește și: Clotilde Armand, declaraţie de avere IMPRESIONANTĂ: 12 terenuri, două case, două apartamente şi sute de mii de euro în conturi

În scandal au fost implicați mai mulţi militanţi USR şi un grup de protestatari care veniseră să conteste prezenţa lui Clotilde Armand. Aceștia și-au adresat cuvinte grele, iar protestatarii au acuzat că au fost agresaţi de către cei de la USR-PLUS.

”Au sărit pe noi, două femei. Doamna Clotilde, unde sunteți? Ați fugit? Fără securiști în funcții publice, susțineți securiști în funcții publice, susțineți securitatea voi ăștia de la USR” , acuză protestatarii.