Scandal în Capitală: Patru persoane, împuşcate pentru că ascultau muzica prea tare VIDEO

Împuşcături, marţi seară, în Capitală. Patru persoane au ajuns la spital, cu răni grave, după ce mai mulţi bărbaţi au tras asupra lor cu un pistol cu bile de cauciuc.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 17:44
Scandal în Capitală: Patru persoane, împuşcate pentru că ascultau muzica prea tare VIDEO

Totul a plecat de la o petrecere organizată de nişte locuitori din cartierul Giuleşti, care ascultau muzica prea tare, în stradă. Vecinii spun, însă, că între victime şi agresori ar fi un conflict mai vechi.

„A venit Sherif pe stradă cu maşina, cu băiatul lui cu Tanaka, a scos automatul şi a tras. Am înţeles că era un Uzi. Au intrat şi l-au împuşcat pe tata şi pe doi fraţi ai mei (…) Mi-a pus mie taxă de protecţie 2000 de euro, dacă vreau să mai stau în cartierul Giuleşti”, a declarat o rudă a victimelor.

„Sunt patru pacienţi cu plăgi prin împuşcare prin alică cu bilă metalică. Toate victimele sunt conştiente, cooperante, cu plăgi prin împuşcare la nivelul diferitelor regiuni, în special antebraţ şi membre inferioare (…)Este vorba de patru pacienţi de sex masculin în urma incidentului prin împuşcare. A mai fost la faţa locului o femeie de 65 de ani cu suspiciune de AVC, merge la spitalul universitar”, a declarat dr. Alexandru Caloian, de la Spitalul Floreasca.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări.