Scandal în casa lui Vali Vijelie. Soţia şi amanta au început războiul: „Eu sunt singura lui soție cu acte!”

Scandal în casa lui Vali Vijelie. "Să iubeşti două femei, să nu ştii pe care-o vrei" sunt versurile manelistului, pe care nu doar că le fredonează, ci le-a şi trăit. Ei bine, după zeci de ani, amanta artistului a deschis un subiect sensibil pentru familia lui.

06 iul. 2022, 08:55
Scandal în casa lui Vali Vijelie. Soţia şi amanta au început războiul: „Eu sunt singura lui soție cu acte!”
Scandal în casa lui Vali Vijelie

Scandal în casa lui Vali Vijelie. După ce amanta artistului a mărturisit că ar fi fost prima nevastă a lui Vali Vijelie, soția artistului neagră toate aceste lucruri și susține că ea a fost singura cu acte. Carmen spune că în acea perioadă, soțul ei locuia cu Mioara, cu mama băiețelului lui și susține că singura femeie cu care a fost căsătorită cu acte este ea.

Citeşte şi: Povestea de dragoste dintre o celebră cântăreaţă şi Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă, m-a dus undeva aproape de Bolintin”

Scandal în casa lui Vali Vijelie

Soția lui Vali Vijelie susține că amanta știa că artistul este căsătorit cu ea, însă nu ar fi deranjat-o acest lucru. ”Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!

Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat. Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el. Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții.

Am aflat la un moment dat. Nu știu cât a durat relația lor, după ce eu am aflat, nu cred că a mai continuat. Eu asta nu înțeleg, de ce s-a apucat să vorbească despre ceva care s-a întâmplat acum 30 de ani?! Să vadă și copiii mei, și fata ei?! Oricum nu s-a întâmplat cum a spus ea. Ea a spus ce i-a convenit, să iasă bine!

Văd că are niște pierderi de memorie, să spună tot! Probabil, ca orice mamă la 14 ani nu prea îți doreşti să facă asta copilul. Dacă nu ai reușit în viață până la vârsta asta, care are spre 50 de ani, și nu a reușit să se facă cunoscută te-a pus acum la vârsta asta să ieși în față că te-a luat pe tine Vali Vijelie la 14 ani?! Mi se pare penibil! Nu am discutat ( n.r. copiii), soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă”, a declarat soția lui Vali Vijelie, la Antena Stars.