Povestea de dragoste dintre o celebră cântăreaţă şi Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă, m-a dus undeva aproape de Bolintin”

O celebră cântăreaţă şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Vali Vijelie, pe vremea când aceasta avea doar 14 ani.

04 iul. 2022, 14:06
Povestea de dragoste dintre o celebră cântăreaţă şi Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă, m-a dus undeva aproape de Bolintin”

Povestea de dragoste dintre o celebră cântăreaţă şi Vali Vijelie. Mihaela Staicu face dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care a avut-o cu celebrul manelist.

Povestea de dragoste dintre o celebră cântăreaţă şi Vali Vijelie

Citeşte şi Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

Mihaela Staicu şi Vali Vijelie s-au iubit timp de doi ani, pe vremea când artista avea doar 14 ani. Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Militar, acolo unde Mihaela cânta. Vali Vijelie s-a îndrăgostit de ea imediat ce a văzut-o.

„Am inceput sa cant la un restaurant din Militari, acolo m-a vazut Vali Vijelie! Toti muzicantii stiu povestea, dar n-am facut-o eu publica. Eram doi copii, eu cantam, eram domnisoara, aveam doar 14 ani. Si el ii intreba pe baieti cine sunt, pusese ochii pe mine. Ce crezi ca mi-a facut? M-a furat de pe strada! A vorbit cu un prieten de-al lui, a pus totul la cale, m-a urmarit la coltul blocului si m-a furat! Am plans, tata era plecat in strainatate, cand a auzit mama ce mi s-a intamplat i s-a strambat gura!

Eram copil, nu avusesem pe nimeni. M-a dus undeva aproape de Bolintin, in comuna Darvari. Nu ne-am casatorit cu acte, dar am stat impreuna vreo doi ani. M-a luat cu rachiu, mi-a facut fala, a adus toti lautarii.  Nu ne-am inteles ca nu ma lasa sa cant. Cred ca din cauza asta ne-am despartit, era vulcanic si foarte gelos. Asa ne-am despartit dupa doi ani si am intrat in relatie cu tatal fetei mele.”, a povestit Mihaela, potrivit starpopular.ro.

Cei doi s-au despărţit, iar artista a plecat în America pentru a-şi îndeplini visul de a cânta.

Citeşte şi Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: „Nu mi-a fost niciodată rușine!”

https://www.youtube.com/watch?v=hnAz39D41Ps


loading...