SCANDAL în familia Ilenei Ciuculete, după ce Cornel Galeş a fost fotografiat alături de o blondă misterioasă

Cornel Galeş pare că a renunţat la doliul purtat după Ileana Ciuculete. Soţul regretatei artiste, decedată pe 14 martie, a fost fotografiat de paparazzii Spynews.ro în compania unei blonde misterioase.

RomaniaTV.net
12 iul. 2017, 14:59
SCANDAL în familia Ilenei Ciuculete, după ce Cornel Galeş a fost fotografiat alături de o blondă misterioasă

Din imaginile surprinse cu cei doi se poate vedea că, după ce a renunțat la negrul doliului, Cornel Galeș a trecut direct la culori solare, el asortându-și cămașa albă, călcată impecabil, cu o pereche de pantaloni trei sferturi de un albastru deschis. Proaspăt bărbierit, Cornel sugera, din atitudine, că savurează din plin plimbarea făcută în compania blondinei care pare să îi fi luat locul Ilenei Ciuculete, scrie Spynews.ro.

„Care doamnă blondă că nu înțeleg? Nu știu, eu nu am nicio relație. M-am întâlnit cu multe doamne, am fost și la cimitir cu niște doamne care au venit dfin Italia, am fost și cu o doamnă avocat, am fost și cu o doamnă de afaceri care m-a ajutat. Nu am nicio relație, slavă Domnului”, ne-a spus, oarecum încurcat, Cornel Galeș.

Mugurel Sfetcu, unul dintre fiii Ilenei Ciuculete, spune că nu a văzut imaginile, dar că i se pare cam devreme ca Galeş să-şi refacă viaţa şi că asta aruncă o umbră de îndoială asupra sentimentelor pe care le-a avut pentru mama sa. „Chiar nu ştiu cine este această blondă. Mie îmi place că adevărul iese la suprafaţă. Mi se pare puţin cam repede, totuşi. Nu am eu dreptul să îl judec, are cine să ne judece. Se vede cât a ţinut la mama noastră. E dreptul dumnealui. La cimitir la mama nu a trecut de trei săptămâni să aprindă o lumânare. A fost băiat deştept. Noi am mers pe latura umană, când am semnat la succesiune am semnat cu inima. Am zis că este soţul mamei, au stat 25 de ani împreună”, a spus Mugurel Sfetcu.