Scandal în familia lui Bogdan Lobonț. Se vrea evacuarea silită a mamei, în vârstă de 80 de ani

Scandal în familia lui Bogdan Lobonț. Fosta soție a fotbalistului, Loredana Constantin, este implicată într-o poveste extrem de încurcată, în care vrea să o evacueze silit pe mama ei, în vârstă de 80 de ani.

22 mai 2023, 09:11
Scandal în familia lui Bogdan Lobonț. Se vrea evacuarea silită a mamei, în vârstă de 80 de ani
Scandal în familia lui Bogdan Lobonț

Scandal în familia lui Bogdan Lobonț. În document, Loredana Constantin susține că a achiziționat imobilul în cauză în 2005 printr-un credit de nevoi personale și un credit imobiliar de 35.000 de euro accesat la Alpha Bank, care a instituit și o ipotecă asupra locuinței. Este vorba despre o casă de 163 mp, parter plus mansardă, și un teren de 750 mp, care au costat în total 70.000 euro, cu precizarea că, la momentul tranzacției, construcția nu era finalizată. Se afla în stadiul ”la roșu”.

Ea explică instanței faptul că a luat decizia de a vinde și de a o evacua pe mama sa pentru că ”din ianuarie 2022 nu am mai avut posibilități financiare să mai pot achita acest credit și am început să acumulez restanțe și întârzieri la plata ratei obligatorii”. Arată că, la data de 22 martie 2023, suma ajunsese la 1893,19 euro neplătiți la termen, dintr-o datorie totală de 17.832.87 euro rămași din credit, scri Cancan.ro.

Citește și: Mâna dreaptă a lui Bogdan Lobonţ, deformată după ce portarul a avut patru degete fracturate. Imagini incredibile FOTO

Scandal în familia lui Bogdan Lobonț

Loredana Constantin detaliază în cerere situația la zi legată de mama sa: ”Am vorbit de foarte multe ori cu ea că o voi lua la mine acasă pentru a o îngriji și a locui cu mine, dar refuză să plece din această casă, deși cunoaște că nu are niciun titlu de proprietate. Nu înțelege că poate fi evacuată cu Poliția de către executorul judecătoresc sau de bancă în situația în care bunul va ajunge să fie executat silit din cauza neachitării creditului restant”.

Și concluzionează: ”În aceste condiții, solicităm evacuarea pârâtei de maximă urgență din imobilul proprietatea mea exclusivă, pe care pârâta refuză cu obstinație să îl părăsească, având în vedere că atât eu, cât și sora mea îi putem oferi alte variante locative în care să poată sta”. Loredana Constantin punctează și că s-au adunat restanțe suplimentare de 2210,77 lei la facturile de gaze.

Prin urmare, fosta soție a lui Lobonț a demarat procedurile de scoatere forțată din casă a mamei invocând o datorie de circa 2000 euro, plus imposibilitate de plată a diferenței de credit.

Dosarul este deja pe rolul Judecătoriei Buftea, cu termen pe 15 iunie, iar cererea are două obiective:

– ”evacuarea pârâtei din imobilul, proprietatea mea exclusivă situată în sat Căciulați, Comuna Moara Vlasiei, județul Ilfov, pentru lipsă titlu”.

– ”obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată, constând în taxa de timbru, onorariu transmitere notificare prin intermediul executorului judecătoresc, onorariu avocat”.