Scandal în faţa Judecătoriei din Constanţa. Jandarmii au intervenit VIDEO

Jandarmii au intervenit în forţă după un scandal de proporţii la Judecătoria din Constanţa. Mai mulţi cetăţeni de etnie romă s-au luat la bătaie la un proces.

24 ian. 2019, 11:55
Scandal în faţa Judecătoriei din Constanţa. Jandarmii au intervenit VIDEO

Scandalul a izbucnit în zona Palatului de Justiție din municipiul Constanța, în faţa Tribunalului. Oamenii legii au pus la pământ mai multe persoane, pe care ulterior le-au condus la Secția 3 Poliție în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

„În jurul orei 12.30, a izbucnit un conflict, în zona instanțelor de judecată, între mai multe persoane. Jandarmii din dispozitivul de pază de la instanță au observat acest lucru și au solicitat sprijin de la bază, de la IJJ. În zonă au intervenit două echipaje de jandarmi, care au imobilizat persoanele implicate, după care le-au condus la Secție 3 Poliție pentru a se lua măsurile legale ce se impun. Acolo vor fi sancționate pentru provocare/participare la scandal”, a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, potrivit replicaonline.ro.