Scandal în lumea folclorului românesc. Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu sunt din nou la cuţite

Conflictul izbucnit în urmă cu un an de zile între Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu este departe de a se stinge. Noile declaraţii făcute de Maria Dragomiroiu au scos-o din minţi pe Elena Merişoreanu.

09 sept. 2022, 20:47
Scandal în lumea folclorului românesc. Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu sunt din nou la cuţite

Scandal în lumea folclorului românesc. De data aceasta, protagonistele sunt Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu.

Scandal în lumea folclorului Românesc. Ce a spus Maria Dragomiroiu despre Elena Merişoreanu

Citeşte şi Maria Dragomiroiu, dezvăluiri incredibile la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără…”

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Maria Dragomiroiu a făcut noi declaraţii care au scos-o din minţi pe Elena Merişoreanu.

”Este Elena Merisoreanu invidioasa pe dumneavoastra? Nu! Eu am spus ca minte, minciuna este o boala! Sunt oameni care mint si in jurul acestei minciuni fabuleaza si fac o poveste. Imi pare foarte rau, eu chiar am apreciat-o, a fost si la nunta mea, mi-a pus multi bani pe masa. De ce sa fiu invidioasa, Doamne fereste. Nici ea nu are de ce. Mi-e si greu sa spun mincinoasa, are o varsta, e mai mare cu vreo opt ani, si ma jenez sa spun asta.”, a declarat Maria Dragomiroiu la emisunea „40 de întrebări”.

Reamintim că anul trecut, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, cântăreaţa de muzică populară a spus despre Elena Merişoreanu că este mincinoasă, răutăcioasă şi invidioasă.

„Spune trei defecte ale Elenei Merisoreanu. Din pacate, asa este: mincinoasa, rautacioasa si invidioasa. Daca asa i-a fost dat sa traiasca pe acest pamant, probabil nu vrea sa fie asa dar nu poate sa se abtina. Imi pare rau pentru ea, nu sunt suparata, dar sunt convinsa ca nu poate sa fie fericita. Sa minti, sa creezi o poveste si s-o crezi si tu, inseamna ca esti tare.”, a spus Maria Dragomiroiu la testul cu sosuri picante, in cadrul emisiunii La Maruta.

Citeşte şi Maria Dragomiroiu, reacție-fulger după ce a fost criticată de gurile rele că s-a pozat în costum de baie: Mie mi-a plăcut ce am văzut și am vrut să fiu un exemplu!

După toate aceste declaraţii, Elena Merişoreanu a răbufnit. Cântăreaţa o acuză pe Maria Dragomiroiu că l-a despartit pe actualul ei sot de familie.

„Vai de capul meu, hai sa spun ce stiu si eu! Atunci cand a plecat de la primul barbat, a venit la mine acasa si la sotul meu sa-i pastram niste lucruri. Eu n-am niciun motiv sa fiu invidioasa pe ea, sa spun de ce: eu, de la 16 ani, am fost angajata la cel mai mare ansamblu, Rapsodia Romana, am premii internationale, am lucrat cu profesionisti. Ea a despartit un barbat de femeie si de un copil, i-a luat barbatul femeii.

Din punct de vedere profesional, n-am nicio invidie pe ea. Eu am ajuns acolo prin munca, respect fata de oameni, asa am rezistat atatia ani la Rapsodia Romana. N-am niciun motiv sa fiu invidioasa pe ea, i-am cantat si la nunta, am fost la petreceri impreuna. De ce sa fiu invidioasa pe ea, ca l-a despartit pe Bebe (n.r. sotul Mariei Dragomiroiu) de nevasta-sa si de copil? Si cand a murit baiatul lui Bebe, ei se distrau in America. Eu n-am despartit pe nimeni, am o casatorie cu bune si rele, neintrerupta.”, a declarat Elena Merisoreanu, potrivit Star Popular.