Scandal în Italia: Lazio ameninţă că se retrage din SERIE A

Lazio, adversara celor de la FCSB în 16-imile de finală ale Europa League, a pierdut, luni, acasă, cu Torino, scor 1-3, dar șefii clubului amenință cu retragerea din  Seria A din cauza arbitrajului.

12 dec. 2017, 17:55
Scandal în Italia: Lazio ameninţă că se retrage din SERIE A

Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio, a făcut o criză de nervi şi a criticat în termeni duri arbitrajelele din Serie A, vizibil nemulţumit de maniera de arbitraj din meciul pierdut cu Torino. Concret, oficialul lui Lazio reclamă faza care a rupt meciul, la 0-0 în prelungirile primei reprize, în care golgeterul Ciro Immobile a fost eliminat ușor după ce s-a tachinat cu un adversar.

Claudio Lotito ia în calcul inclusiv retragerea echipei din campionat, simţindu-se „încercuit şi lovit de o politică fotbalistică ce penalizează excesiv unele echipe”. În opinia lui, „există un desen precis care favorizează alte echipe în cursa pentru locurile de Champions League”.

„Noi jucăm 11 contra 12 nu 11 contra 11”, a răbufnit şi mijlocașul Marco Parolo, completat de spaniolul Luis Alberto: „Poate că lumea nu vrea ca Lazio să fie în primele patru în campionat”.

Lazio se află pe locul 5 în Serie A, cu 32 de puncte, la trei puncte de locul patru, ocupat de AS Roma, şi la opt lungimi de liderul Inter.