Scandal în lumea interlopă. Corduneanu, ameninţat de Mircea Ursu, după ce l-a apărat pe Velea : „Mă bag pentru Abi şi te iau de urechi”

Scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea  a stârnit reacţii dure în lumea interlopă. După ce Costel Corduneanu a sărit în apărarea iubitului Antoniei, Mircea Ursu s-a băgat pentru Abi şi l-a ameninţat pe liderul clanului Moldovei.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 16:27
Scandal în lumea interlopă. Corduneanu, ameninţat de Mircea Ursu, după ce l-a apărat pe Velea : „Mă bag pentru Abi şi te iau de urechi”

Intervenția lui Mircea Ursu, alias Bodyguardul lui Dumnezeu, vine pe fondul unui conflict mai vechi pe care acesta îl are cu gruparea Cordunenilor, iar scandalul Abi-Velea pare mai degrabă un pretext pentru ca acesta să arunce cu alte jigniri și provocări către cel supranumit ”Ștefan cel Mare”.

Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai interevnit să-l iei de urechi pe copilul ăla.

Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”. Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”, a spus Mircea Ursu într-un live, folosind un limbaj greu de reprodus.

Citeşte şi: Abi Talent, aroganţă maximă după ce a fost ameninţat de interlopi. Ce a postat pe Facebook

Corduneanu l-a făcut praf pe Abi Talent

După ce mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului, Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socialiă că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un „artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un „gunoi”, spre deosebire de Velea: „Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!„, a scris Corduneanu.

După aceste cuvinte grele, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o „relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au „prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în scadalul începutului de an: „Alex Velea şi Abi Talent sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”