Scandal în lumea interlopă. Un lider al Clanului Sportivilor ar fi fost înjunghiat în inimă

Unul dintre liderii Clanului Sportivilor din București a fost protoganistul unui eveniment extrem de violent. Robert Nica ar fi fost înjunghiat de mai multe ori în zona inimii

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 08:02
Scandal în lumea interlopă. Un lider al Clanului Sportivilor ar fi fost înjunghiat în inimă

La câteva luni de la cazul Bebino, o altă controversă a zguduit lumea interlopă din România. Conform CANCAN, în cursul zilei de luni, unul dintre liderii Clanului Sportivilor a fost implicat într-un scandal. Robert Nica, un cunoscut interlop din București, a fost înjunghiat de mai multe ori în zona inimii. Agresorul ar fi încercat să îl lichideze pe acesta.

Citește și: Percheziţii la locuinţa lui Bebino, din cartierul Tei, şi la două adrese ale grupării adverse

La scurt timp după scandal, șeful Clanului Sportivilor a fost dus de urgență la un spital din București, acolo unde doctorii au fost nevoiți să îi pună patru copci pe partea stângă, sub inimă.

Conform unor surse, Robert Nica ar fi fost tăiat chiar de unul dintre angajații săi, pe unul dintre șantierele pe care le deține liderul Sportivilor.

”A fost tăiat de un muncitor, pe șantier. Conflictul dintre cei doi a degenerat extrem de repede, iar angajatul ar fi scos un briceag și l-a tăiat pe Robert. Nu se știe de la ce a plecat scandalul dintre cei ei, dar cert e că Robert a ajuns să fie înjunghiat”, a declarat o sursă CANCAN.