Scandal în PRESĂ! Mircea Badea, mesaj şocant la adresa unei colege: „Huidumă obeză şi sedentară, cu preocupări degenerate”

Mircea Badea a atact violent o fostă colegă de-a lui, de la Antena 3, Oana Dimofte. Aceasta a mai lucrat și la Realitatea sau Digi24, fiind un membru de bază în echipa "România furată". 

03 oct. 2020, 07:59
Scandal în PRESĂ! Mircea Badea, mesaj şocant la adresa unei colege: „Huidumă obeză şi sedentară, cu preocupări degenerate”

Mircea Badea a distribuit o postare a Oanei Dimofte, legată de infectarea cu covid-19 a lui Donald Trump, folosind un limbaj agresiv la adresa jurnalistei.

Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăuşa din Târgu Jiu: „Părinţii javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea”

„Face bine Trump, lasa sperantele degenerate. Daca n-a patit nimic de la coronavirus o huiduma ca tine, obeza si sedentara, cu preocupari degenerate si aspiratii maladive…. Sa speram ca nu i-a dat lui Biden de la progresisti, ca ala uita sa-si ia pastilele…”, a fost mesajul de pe pagina lui Mircea Badea.

Gafă a ministrului Violeta Alexandru, taxată de Mircea Badea cu un limbaj suburban

În prezent, Oana Dimofte se ocupă și de site-ul său educatieprivata.ro, care se află în regia de vânzări a lui Dragoș Stanca, Thinkdigital.