Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăuşa din Târgu Jiu: „Părinţii javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea”

Mircea Badea intervine în scandalul care a îngrozit întreaga ţară și transmite un mesaj dur bătăuşei din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fată de 13 ani. Jurnalistul spune că se va ocupa personal să plătească pentru un asemenea act de cruzime şi regretă că în România nu se aplică pedeapsa cu moartea.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 15:35

Draica ii cheama, sunt din Targu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistenta medicala. Nu vor mai fi. Ma ocup.

P.S. Eu nu astept dupa rahatii de „oameni ai legii”, magistrati sau nu, doar noste sugatori de coccis la serei si la clanuri interlope.

Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas. Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei.

P.S. N-am niciun fel de asteptare de la cacatul de „stat de drept”, doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope„, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Mircea Badea s-a dat de gol! Ce salariu colosal încasează realizatorul TV

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu

Dana Budeanu a stârnit o mulţime de controverse după ce a fost la emisiunea lui Mihai Gâdea la Antena 3. Vedeta a făcut declaraţii dure la adresa medicilor şi autorităţilor din România. Printre altele, a precizat că a făcut doctoratul la London School of Economics.

Deşi în multe rânduri, Mircea Badea anunţa că este fan Dana Budeanu, de această dată, prezenatorul a taxat-o dur.

Sunt fan Dana Budeanu! Din carisma personajului face parte accentul voit de la coada de la lapte din 86 din Giulești cu doctoratul la Londra la School of Economics. M-aș fi așteptat însă ca acolo să-i învețe pe studenți de ce sunt bune drumurile. Drumurile nu sunt pentru a te duce la mare, la munte, în weekend, ci în primul rând din punct de vedere economic.

Și sigur la London School of Economics, dar o fi fost să ude buretele (n.red. făcând referire la Dana Budeanu), îți spune și despre dimensiunea socială, ca să nu mai vorbesc despre dimensiunea culturală… Faptul că a făcut apologia afirmației lui Traian Băsescu că România nu are nevoie de autostrăzi, nu e deloc așa, absolut deloc!”, a spus el